29 / 03 / 2024

One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kapılarını bu kez Anneler Günü için açıyor!

One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kapılarını bu kez Anneler Günü için açıyor!

One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kültür sanat etkinliklerine devam ediyor. Ferah satış ofisiyle Ankara’nın yeni kültür sanat merkezi haline gelen One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kapılarını bu kez Anneler Günü için açıyor.



Tamamlandığında Ankara’nın en yüksek konut kulesi olacak 48 katlı One Tower Kule Konut ve AVM projesinin dinamik ve şeffaf tasarımlı satış ofisi bir sergiye daha ev sahipliği yapıyor. Daha önce “Anadolu Desenleri”, “Son 10 Yılın Basın Fotoğrafları” fotoğraf sergileri ile “Hayallerdeki Oyuncaklar” resim ve oyuncak sergisini hayata geçiren One Tower bu kez “Uyuyan Güzel”leri sanatseverlerle buluşturuyor.

One Tower projesini hayata geçiren İTO Yatırım’ın ortaklarından Özkan Özçelik, satış ofisinde Anneler Günü kapsamında fotoğraf sanatçısı Aytül Keskin’in doğum ve bebek fotoğraflarından oluşan sergisine yer verileceğini söyledi.

Kutlanan en özel günlerden birinin Anneler Günü olduğunu hatırlatan Özçelik, “Anne denilince hepimiz için akan sular durur. Anneler Günü de hayatın yoğunluğunda unutabildiğimiz annelerimizi hatırlamamıza yardımcı bir gün" dedi.

Özçelik, böylesi özel bir gün için kendilerinin de One Tower olarak farklı bir etkinliğe imza atmak istediklerini kaydederek, şunları söyledi:

"Doğum fotoğrafçılığını Ankara’da ilk kez gerçekleştiren ve 10 yıla yakın bir zamandır bu mesleği icra eden fotoğraf sanatçısı Aytül Keskin, mutluluk fotoğrafları çekiyor. Doğum ve bebek fotoğraflarından oluşan “Uyuyan Güzel” isimli sergi One Tower’la tam anlamıyla bütünleşecek. One Tower’da da proje aşamasından bu yana adeta doğum öncesi heyecanlı zamanı yaşıyoruz. İnşaatımız bittiğinde bebeğimiz doğacak ve  Ankara  için yeni ve farklı bir yaşamın kapıları aralanacak. Tüm anneleri, 11 Mayıs Cumartesi saat 17.00’de açılışını gerçekleştireceğimiz sergiye bekliyoruz. Eminiz ki sergiyi gezdiklerinde doğum sürecinde kendi yaşadıkları akıllarına gelecek ve duygu dolu anlar yaşanacak.”



Geri Dön