24 / 04 / 2024

Ons altın 1623 oldu! Yatırımcılar hüsrana uğradı! Altının üstünde kara bulutlar geziyor

Ons altın 1623 oldu! Yatırımcılar hüsrana uğradı! Altının üstünde kara bulutlar geziyor

Ons altın bugün 1623 dolar seviyesine kadar düştü. Bu seviye son 2,5 ayın en düşük seviyesi olarak kaydedildi. Altın fiyatlarının düşmesi ile yatırımcılar hüsrana uğradı.



ONS VE GRAM ALTIN

Haftanın üçüncü ilemgününde ons altın 1625 dolardan güne başlarken gün içinde değer kaybederek 1623 dolara kadar geriledi. gram altın ise aynı dakikalarda alış fiyatı  983 TL, satış fiyatı ise 994 TL'den işlem görüyor.

 Ons altın 1623 oldu! Yatırımcılar hüsrana uğradı! Altının üstünde kara bulutlar geziyor

Haftanın ortası 28 Eylül 2022 Çarşamba günü  1623 seviyesinde işlem gören Ons Altın'da Fed Başkanı Powell, FOMC üyesi Bullard, ECB Başkanı Lagarde gibi önemli isimlerin yapacağı konuşmalarda vereceği mesajlar takip edilecek.

KARA BULUTLAR GEZİYOR...

Altın, Fed yetkililerinden gelen şahin açıklamalardan sonra düşüşünü sürdürdü. Dün, ABD Merkez Bankası (Fed) Chicago Şubesi Başkanı Charles Evans'ın, faiz oranlarının yıl sonuna kadar yüzde 4,50-4,75 aralığına yükseltilmesi gerektiğini aktardı.
Evans'ın açıklamalarından sonra yatırımcıların güvenli liman olarak dolara yönelmesiyle altın fiyatları üzerinde kara bulutlar gezmeye başladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön