27 / 04 / 2024

Ons altın 1623 oldu! Yatırımcılar hüsrana uğradı! Altının üstünde kara bulutlar geziyor

Ons altın 1623 oldu! Yatırımcılar hüsrana uğradı! Altının üstünde kara bulutlar geziyor

Ons altın bugün 1623 dolar seviyesine kadar düştü. Bu seviye son 2,5 ayın en düşük seviyesi olarak kaydedildi. Altın fiyatlarının düşmesi ile yatırımcılar hüsrana uğradı.



Altın fiyatlarındaki sert düşüş bugün de kaldığı yerden devam ediyor. Altın fiyatalarında peş peşe düşüşler görülüyor resmen altının üstünde kara bulutlar geziyor. ons altın dün 1626 dolardan işlem görürken bugün 1623 dolar oldu. Altında hızlı düşüş devam ediyor.

Doların yükselişi ile altın fiyatları üzerinde baskının artması altın fiyatlarının dip seviyelere gelmesine neden oldu.  Altın fiyatlarındaki düşüşler her geçen gün hızlanıyor. İşte altın piyasasında son dakika gelişmeleri...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön