25 / 04 / 2024

ONS İncek Bayram kampanyası!

ONS İncek Bayram kampanyası!

Firma: Ons İnşaat

Proje: Ons İncek

ONS İncek Bayram kampanyası ile daire sahibi olmak çok kolay. Ankara İncek'te hayata geçirilen proje Ons İnşaat imzasını taşıyor.



ONS İnşaat,  Ons İncek  projesinde bayram kampanyasına devam ediyor. 41, 43 ve 45 katlı üç blok şeklinde yükselen ONS İncek projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor. 




ONS İncek Bayram kampanyası!

ONS İncek bayram kampanyasındaki daire fiyatları; 1+1 dairelerde  450 bin TL -  650 bin TL  aralığında, 2+1 dairelerde 650 bin TL  -  850 bin TL  aralığında belirlendi. 



39 bin 168 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen ONS İncek projesinde toplamda 992 residence daire bulunuyor.  Ankara  İncek'te yükselen projede kuru temizleme, çiçekçi, market, kafe, restoran ve eczane mevcut. 



15 bin metrekare peyzaj alanına sahip olan ONS İncek 7/24 rezidans servis ve hizmetiyle yaşamda kolaylık sağlıyor. Projede residence daireler akıllı ev teknolojisiyle ocaktan fırına, çamaşır makinesinden buzdolabına, bulaşık makinesinden aspiratöre kadar tüm beyaz eşyaların dahil olduğu kişiye özel sesli komut sistemiyle beş yıldızlı otel konforunu yaşatıyor.




Adres : Taşpınar Mah. 2807.Sokak No:5 (TED koleji çevresi) İncek / Gölbaşı / Ankara

 

Web :  http://www.onsincek.com

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön