20 / 04 / 2024

Ons İncek projesi

Ons İncek projesi

ONS İncek Bayram kampanyası ile daire sahibi olmak çok kolay. Ankara İncek'te hayata geçirilen proje Ons İnşaat imzasını taşıyor.

ONS İncek, 10. Gayrimenkul Fuarı'nda tanıtıldı!

Gayrimenkul sektöründeki yatırımları artırmayı hedefleyen 10. Gayrimenkul Fuarı Arap- Türk Zirvesi’nde yerini alan ONS İnşaat, Ankara'nın gözde projelerinden ONS İncek'i Körfez yatırımcılarına tanıttı.

Ons İncek Residence nerede?

Ons İncek Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Projede yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, otopark, güvenlik ve daha bir çok sosyal olanak bulnuuyor.

Vera İncek resmen başlıyor! Ankara'ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

Çelikoğlu İnşaat tarafından başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Vera İncek projesi resmen başlıyor. 360 konutun yer aldığı proje 443 milyon 650 bin TL'ye mal olacak. 

Vera İncek geliyor! Başkentte 360 konutluk yeni proje!

Çelikoğlu İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilecek olan Vera İncek projesi 443 milyon 650 bin TL'ye mal olacak. Vera İncek projesinde 360 konut yer alıyor.

Jewel İncek yüzde 10 + yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta! Son gün 30 Eylül! Yeni proje!

Ünsal Gruop tarafından Ankara ili,Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde yükselen Jewel İncek yüzde 10+ yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta. İndirimler için öngörülen son gün 30 Eylül. Peki Jewel İncek projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Akadia İncek 15 soruda tüm detaylarıyla! 

MBM Enerji İnşaat ve Mutlucan A.Ş. ortaklığında inşa edilen Akadia İncek projesinin detayları belli oldu. Peki Akadia İncek projesi nerede? İşte Akadia İncek 15 soruda tüm detaylarıyla!

Sunset İncek’e World Architecture Community ödülü!

Ülkealan Yapı imzası ile İncek’te hayata geçirilen Sunset İncek projesi dünyanın önde gelen mimari tasarım ödüllerinden "World Architecture Community" tarafından düzenlenen yarışmada "Designed" dalında ödül kazandı...

Park Hayat İncek nerede?

Park Hayat İncek projesi, İşmen İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje, 19 ve 6 katlı, yatay ve dikey 2 blok halinde yükseliyor..

İncek Bellapais Konakları'nda 300 bin TL'ye! Yeni Proje!

Nisan ayında lansmanı yapılacak olan Bellapais Konakları İncek projesi adını Kıbrıs-Girne'nin en güzel köyü Bellapais'ten alıyor..

ONS İncek ev fiyatları Şubat 2018!

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle yaşam standardına prestij kazandırmayı hedefleyen Ons İncek , tüm ihtiyaçlara akılcı çözümler üreterek, hayatı kolaylaştırıyor..

Cepa Evleri İncek'te 640 bin TL'ye 2+1! 

Cepa Evleri İncek projesi, 188 konuttan meydana geliyor. Projede lansmana özel 48 ay vade fırsatı sunuluyor..

Rinnova İncek'te 1 milyon 825 bin TL'ye! Yeni proje!

Rinnova İncek projesi, Prokar Yapı imzası ile Ankara İncek'te inşa ediliyor. Teslimlerin 2019'da yapılacağı projede villa fiyatları 1 milyon 825 bin TL'den başlıyor..

Ons İncek güncel fiyat listesi Ocak 2018!

Ons İnşaat'ın Ankara'da hayata geçirdiği Ons İncek projesinde dairelerin fiyatları güncellendi. İşte Ons İncek güncel fiyat listesi Ocak 2018...

Empire İncek'te 370 bin liradan başlayan fiyatlar!

Mülk Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi tarafından hyayata geçirilen Empire İncek projesi tamamı 1+1 243 adet residence daireden meydana geliyor. 

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Ons İncek projesi Haberi

Ons İncek projesi

ONS İnşaat, Ons İncek projesinde bayram kampanyasına devam ediyor. 41, 43 ve 45 katlı üç blok şeklinde yükselen ONS İncek projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor. 




ONS İncek Bayram kampanyası!

ONS İncek bayram kampanyasındaki daire fiyatları; 1+1 dairelerde  450 bin TL -  650 bin TL  aralığında, 2+1 dairelerde 650 bin TL  -  850 bin TL  aralığında belirlendi. 



39 bin 168 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen ONS İncek projesinde toplamda 992 residence daire bulunuyor. Ankara İncek'te yükselen projede kuru temizleme, çiçekçi, market, kafe, restoran ve eczane mevcut. 



15 bin metrekare peyzaj alanına sahip olan ONS İncek 7/24 rezidans servis ve hizmetiyle yaşamda kolaylık sağlıyor. Projede residence daireler akıllı ev teknolojisiyle ocaktan fırına, çamaşır makinesinden buzdolabına, bulaşık makinesinden aspiratöre kadar...