20 / 04 / 2024

Ons İncek dünya projeleri arasına girdi!

Ons İncek dünya projeleri arasına girdi!

Ons İncek Residence'ın Opis Şirketler Grubu'nun ilk konut projesi olduğunu söyleyen Ons İnşaat Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Atalay, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulunuyor:



Ons İncek Residence'ın Opis Şirketler Grubu'nun ilk konut projesi olduğunu söyleyen Ons İnşaat Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Atalay, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulunuyor:  "Konut alanında da grubumuzun kalite standartlarını müşterilerimize yansı tabii hedefiyle çıktığımız bu yolda 2014'ün ilk 5 ayında satış ofisimizi ziyaret eden tüm müşterilerimizden tam not aldık. Sadece  Ankara  değil, İstanbul'dan da birçok gayrimenkul satış ve pazarlama profesyoneli, özellikle Avrupa'da Geleceğin Projesi ödüllü evlerimizi görmek için ziyaretimize geldi. İlk 4 aylık süreçte yaklaşık bin kişiyi ağırladığımız satış  ofisimizde son reklam kampanyamızın da etkisiyle 800 kişiye daha projemizi tanıtma imkanı bulduk. Satışına devam ettiğimiz konutların yüzde 35'lik kısmı bu süre içerisinde saüldı. Son 20 günlük süreçte özellikle Türkiye genelinde markamızı doğru konumlandırdığımızı düşünüyoruz. İstanbul, Trabzon,  İzmir  gibi illerden gelen taleplerle karşılaştık. Hatta Hollanda'da yaşayan gurbetçilerimizin de ilgisini çekmeyi başardık ve bir acente modeliyle toplu alımlar gerçekleştirmelerinin altyapısını oluşturduk. Bizzat projemizin ziyaretine gelemeyen gurbetçilerimizin banka havalesiyle konut satın almaları bize duydukları güvenin göstergesidir. Markalı konut liginin yeni oyuncusu olarak hedeflerimizi yakalamış olmak önümüzdeki dönem arsa stoklanmızın gelişim süreci için şimdiden bize heyecan veriyor." Projenin geliştirilme sürecinde uzun süren fizibilite çalışmalarının olduğunu söyleyen Tuna Atalay, sözlerine şöyle devam ediyor "Ons İncek Residence'ı talepleri doğru analiz ederek geliştirdik. İnsanın bir daha geri getiremeyeceği en değerli yaşam önceliği olarak zaman kavramına yatının yapnk. 



"ALDIĞIMIZ ÖDÜLLER VE BEĞENİ ÖNÜMÜZÜ GÖRMEMİZE VE BÜYÜK BİR ŞEVKLE ÇALIŞMAMIZA ÇOK BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR. ONS MARKASININ BİLİNİRLİĞİ VE BEĞENİ DÜZEYİ İNDEKSİMİZ YÜZDE 47 ORANINDA ARTTİ"


En kaliteli zaman tasarrufu için Akıllı Ev anlayışını Avrupalı bir altyapı şirketiyle geliştirdik. Türkiye'de ilk defa uygulanan kişiselleştirilmiş sesli komut sitemiyle de tüm bu detayları taçlandırmış olduk.  Dünya Mimarlık Festivali finalinde Singapur'a davet edildik. Dünyanın en değerli 12 projesiyle bu finalde yer aldık.  Sonrasında da Londra'da düzenlenen European Propeıty Awards'tan ödülle döndük. Bu ödüller ve beğeni önümüzü görmemize ve büyük bir şevkle çalışmamıza çok büyük katkı sağlıyor. Ons markasının bilinirliği ve beğeni düzeyi indeksimiz yüzde 47 oranında aitti." 



İNŞAAT MALİYETLERİ 2015'TE FİYATLARA YANSIYACAK 


Konut yatırımı düşüncesinin Ankara'da cazibesini henüz kaybetmediğini söyleyen Tuna Atalay, sözlerini şöyle tamamlıyor: "Konut üreticisi olarak talebi yüksek tutabilmek için inşaat malzemesi fiyatlarındaki artışı uzunca bir süredir fiyatlarımıza yansıtamıyoruz. Bu da üretici tarafında kârlılığı etkiliyor. Projenin teslim tarihi olan Eylül 2016 tarihine kadar öngördüğümüz fiyat artışlarıyla birlikte oluşturduğumuz projeksiyonda sağlıklı bir şekilde ilerliyoruz. Malzeme ve inşaat işçiliği maliyetlerimizdeki öngördüğümüz artış oranlarını satışa başladığımız, ilk gün itibariyle doğru planlamış olduğumuzu ilk 6 aylık süreçte söyleyebilirim.  Fakat özellikle 2015 yılı içerisinde bugünün fiyatlarıyla projelerin çok fazla rekabet edemeyeceğini göreceğiz. Özellikle uluslararası kriz kahinlerinin de 2015 yılıyla ilgili ekonomi yorumlarım hepimiz gibi yatırımcıların da yakından takip ettiğini biliyoruz. Kriz öncesi dönemlerde akıllı yatırımlar yapmayı alışkanlık haline getiren ev sahiplerimizin talebine pozitif karşılık vermeye devam edeceğimizi söyleyebilirim." 


Platin Dergisi 


Geri Dön