26 / 04 / 2024

Onur İnşaat Enderun Park Evleri satılık!

Onur İnşaat Enderun Park Evleri satılık!

Firma: Onur İnşaat

Proje: Enderun Park Evleri

Onur İnşaat Enderun Park Evleri satılık daireler 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. 4 ay önce başlanan proje Kurtköy'de yükseliyor



Enderun Park Evleri projesi, Onur İnşaat Teknik Sanayi Ticaret Limited Şirketi tarafından inşa ediliyor. Onur İnşaat  Enderun Park Evleri  satılık daire tiplerinden önce projeden bahsedelim. 


Onur İnşaat Enderun Park Evleri, Kurtköy'de Anadolu Yakası içinde inşa ediliyor. 4 ay öncesinde inşaatı başlanan Onur İnşaat Enderun Park Evleri kapsamında 2 blok bulunuyor. 


Onur İnşaat Enderun Park Evleri satılık!


Onur İnşaat Enderun Park Evleri kapsamında A bloğun alt kısmında sosyal alanlar bulunuyor. Ayrıca mutfaklar kapalı ve balkonlu inşa ediliyor. 


96 konuttan oluşan Onur İnşaat Enderun Park Evleri satılık daireleri 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 


5 bin 500 metrekarelik arsa alanından oluşan Onur İnşaat Enderun Park Evleri satılık konut fiyatları 175 bin liradan başlıyor. 


Onur İnşaat Enderun Park Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi şu anda kullanılmıyor. Ancak bir kısmı peşinat olarak ödeniyor. Onur İnşaat Enderun Park Evleri teslim tarihi 12 ila 13 ay sonra olarak belirlendi. 


Onur İnşaat Enderun Park Evleri satılık!



Onur İnşaat Enderun Park Evleri adres: Kurtköy Mahallesi, Üstün Caddesi, No:7 .


Onur İnşaat Enderun Park Evleri iletişim

Telefon: 0216 378 17 71

Web Adresi: http://enderunparkevleri.com/


projeye sor



Geri Dön