19 / 04 / 2024

Opel Astra 2022 Yılının En İyi Aile Otomobili seçildi

Opel Astra 2022 Yılının En İyi Aile Otomobili seçildi

Opel Astra, altıncı neslinde cesur, sade ve modern tasarımı kadar sınıfının ötesindeki teknolojileriyle de ilgiyi üzerine çekiyor. Yeni Opel Astra dört farklı donanım modeliyle, 1.2 litre turbo benzinli ve 1.5 litre dizel motor imkanlarıyla ile otomobil tutkunlarının beğenisine sunuluyor.



İlk bakışta keskin gövde çizgileriyle dikkatleri üzerine çeken yeni Astra, tüm motor tercihlerinde AT8 isimli, 8 ileri vitesli otomatik şanzımana sahip.

Editon, Elegance, GS Line ve GS olmak üzere dört farklı donanım Seçeneği ile satılmaya başlanan yeni Astra modeli, 668.900 liradan başlayan Ekim ayı kampanyalı fiyatları ve 120.000 lira için de 12 ay vade ve sıfır faizli kredi imkanıyla alıcılarını bekliyor.

 2022 YILININ EN İYİ AİLE OTOMOBİLİ

Opel’in kompakt sınıfta yer alan başarılı modeli Astra, yeni çizgisiyle beğeni toplamaya devam ediyor. Her yıl İngiltere’de düzenlenen Business Car Ödülleri kapsamında “2022 Yılının En İyi Aile Otomobili” seçilen yeni Opel Astra çekici tasarımı, rekabetçi yapısı ve sunduğu katma değerler açısından jürinin övgüsünü aldı.


Geri Dön