19 / 05 / 2024

OPPO A73 fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

OPPO A73 fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Bütçe dostu akıllı telefon modellerine sahip olan OPPO şık tasarımları ve gelişmiş teknolojisiyle tercih ediliyor. Yeni bir akıllı telefon almak isteyenler OPPO A73'ün özelliklerini ve fiyatlarını araştırıyorlar. İşte tüm merak edilenler...



Uygun fiyatlı, şık tasarımlı ve gelişmiş teknolojili yeni bir telefon almak isteyenler güncel telefon fiyatlarını araştırıyorlar. Bu kapsamda bütçe dostu bir model olan OPPO A73 dikkat çekiyor. OPPO A73, tasarımıyla fazlasıyla kibar bir telefon olarak karşımıza çıkıyor. 
 
Gayet ince yapıda tasarlanan telefonun arka yüzeyi ise desenli bir malzemeden oluşuyor ve bu desenlerle piyasada yer alan çok sayıda telefondan oldukça fark yaratıyor. Lacivert ve gümüş olarak iki farklı renk seçeneğine sahip olan OPPO A73'ün yaklaşık ağırlığı 163 gram ve kalınlığı ise 7.45 mm olarak tasarlandı. 

OPPO A73 fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!
 
6.44 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğündeki ekranıyla güzel görüntü sağlayan telefonda ekran kenar çerçeveleri fazlasıyla ince ve bu sayede geniş görüntü sağlayabiliyor. 

OPPO A73'ün bataryası da günlük ihtiyacı karşılayacak genişlikte tasarlanmış. Telefonda 4015 mAh kapasitesinde batarya bulunuyor. Bu batarya günü çok rahat çıkartabiliyor. Peki, OPPO A73 özellikleri ve fiyat listesi nedir?


Geri Dön