19 / 04 / 2024

Optimum Outlet'te Ramazan Bayramı coşkusu!

Optimum Outlet'te Ramazan Bayramı coşkusu!

İstanbul Optimum Outlet, her bayram olduğu gibi Ramazan Bayramı’nda da küçük büyük herkesin güzel vakit geçirmesi için renkli ve eğlenceli birçok etkinlik düzenliyor...



Optimum Outlet, Ramazan Bayramı’nı, hareketli ve eğlenceli etkinlikleriyle genç yaşlı tüm ziyaretçileriyle birlikte kutluyor.  Bayramın ilk gününden itibaren başlayacak etkinliklerle çocuklar, şeker tadında bir bayram yaşarken; büyükler de eğlenceli ve sürprizli etkinliklerle keyifli vakit geçirecekler.

 

Minik ziyaretçiler, İstanbul Optimum Outlet’te bayram boyunca sevdikleri çizgi film karakterlerinin çeşitli aktiviteleri ile eğlenceli bir bayram yaşama fırsatı yakalayacak. Gün boyu sürecek bu renkli etkinliklerde, çocuklar birbiriyle kaynaşırken, sosyal bir ortamda oyun oynama keyfini yaşayacaklar.

 

Büyükleri de unutmayan Optimum Outlet, Ramazan Bayramı’nın 2. ve 3. günü (20-21 Ağustos) düzenledikleri etkinlikleriyle genç yaşlı herkese bayram coşkusunu doyasıya yaşatacak.

 

20-21 Ağustos tarihlerinde, İstanbul Optimum Outlet’te sahne alacak olan Retrobüs Grubu, Optimum ziyaretçilerini geçmişin renkli müziğine doğru nostaljik bir yolculuğa çıkaracak. 60,70 ve 80′lerin en sevilen hit parçalarını seslendirecek olan Retrobüs Grubu ile Optimum Outlet, ziyaretçilerine unutulmaz bir bayram yaşatacak.

 

Retrobüs konserinin yanı sıra, karaoke ile tüm ziyaretçilerine pop star olmanın tadını yaşatacak olan Optimum Outlet,  bayram boyunca müziği, eğlenceyi ve alışveriş keyfini bir arada sunacak.

 

Ramazan Bayramı’nın 2. ve 3. günü tüm ziyaretçiler ayrıca karikatür etkinliği ile keyifli dakikalar yaşayacak.


Geri Dön