29 / 03 / 2024

Oran Marina Towers fiyat!

Oran Marina Towers fiyat!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Oran Marina Towers fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Satış süreci devam eden projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.



Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçirilen Marina Towers Konutları 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Projede yüzde 10 peşinatta kalan yüzde 90'lık kısım 40 ay 0 faiz imkanı ile ödenebiliyor. 


Marina Towers Ankara'da daire teslimlerinin 2018 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Toplam 912 adet konutun satışa sunulduğu projede 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı daire tipleri mevcut.


Oran Marina Towers fiyat listesi dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Çankaya Oran'da inşa edilen proje 2 bin konuttan oluşan  Marina Ankara  projesinin ilk etabı olarak yükseliyor.


Eymir Gölü ve Vadi manzarasına sahip konutların yer aldığı Sinpaş Marina Towers 'ta yüzde 20 peşinatta, yüzde 36'lık kısım için 3 ara ödeme yapılıyor, kalan bedel ise 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Oran Marina Towers fiyat!

1 oda 1 salon daire fiyatları 330 bin TL, 

2 oda 1 salon daire fiyatları 496 bin TL, 

3 oda 1 salon daire fiyatları 701 bin TL'den başlıyor.


Marina Towers  Ankara  'da Marina Caddesi, tropik ada, şelaleler, deniz feneri, su sahnesi, çocuk oyun alanları, kafe ve restoranlar, yaşam köprüsü, bisiklet yolları, yürüyüş yolları, iskeleler, spor alanları, su-ışık gösterileri gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Sinpaş Marina Towers ulaşım: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Ankara Marina Towers iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön