20 / 04 / 2024

Oran'da iddialı ve şık projeler yükseliyor!

Oran'da iddialı ve şık projeler yükseliyor!

Dikmen, Gaziosmanpaşa, Yıldız ve İncek gibi Ankara'nın tercih edilen semtlerine yakın konumu itibariyle çekici bir konumda olan ve Başkent'in en gözde yerleşim birimlerinden olan Oran, iddialı ve şık konut projeleriyle dikkat çekiyor...



Dikmen, Gaziosmanpaşa, Yıldız ve İncek gibi Ankara'nın tercih edilen semtlerine yakın konumu itibariyle çekici bir konumda bulunan Oran, prestijli bir yaşam arayanların gözde bölgelerinden olmaya devam ediyor. Ankara'nın en gözde semtleri arasında yer alan Oran, her markanın bulunabildiği mağazalar, şirket merkezleri ile anılıyor. Semt, aynı zamanda birbiri ardına yükselen konut, ofis ve AVM projeleri ile göz dolduruyor. 


TERCİH EDİLİYOR 


Birkaç yıl öncesine kadar milletvekili lojmanlarının da bulunduğu bölge artık içerisinde hem konut ve ofis hem de AVM bulunan projelere ev sahipliği yapıyor. Bölgenin saygın bir kitlesi olduğuna dikkat çeken inşaat sektörü temsilcileri Oran'ın konumu itibariyle köprü görevi gördüğünü ifade ediyor. Konya-Samsun yollarına çıkış vermesi, Ankara'nın yeni gelişim akslarından İncek'e olan bağlantısıyla önem kazanan semt, Dikmen'e, Gaziosmanpaşa'ya ve Yıldız'a yakınlığıyla da tercih ediliyor. 


Sabah Ankara 


Geri Dön