27 / 04 / 2024

Ordu Çambaşı'ndaki bunglov ev sayısı artacak!

Ordu Çambaşı'ndaki bunglov ev sayısı artacak!

Tatilcilerin yeni gözdesi Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylasında ki bungalovlar oldu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler: "Mayıs ayına kadar tüm rezervasyonlarımız dolu. Yoğun talep üzerine bungalovlara yenilerini ekleyeceğiz" dedi...



Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenlerin yeni tercihi oldu. Anadolu Ajansı'nın haberine göre; 2 bin rakımlı Çambaşı yaylasında kısa süre önce hizmete giren iki katlı 10 standart, 2 süit ahşap bungalovlara son dönemlerde ilgi büyük. Rahatlığı ve özel mimarıyla dikkati çeken bungalovlar, misafirlerine eşsiz doğa manzarasınıda beraberinde sunuyor.

Ordu Çambaşı ndaki bunglov ev sayısı artacak!Kar motoruyla da ulaşımın sağlandığı bungolavlarda, ziyaretciler keyifli bir yolculuk yapma fırsatıda buluyor.
Çambaşı Yaylası'ndaki bungalovlarda incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, "Kış turizmini geliştirmek ve Ordu'yu her mevsim yaşanılabilir hale getirmek amacıyla çalışmalarının her yönüyle devam ettiğini" söyledi.

Ordu Çambaşı ndaki bunglov ev sayısı artacak!

Bu çerçevede Ordu'nun, gözde mekanlarından biri olan Çambaşı Yaylası'nda bungalovlar inşa ettiklerini belirten Güler, "Burası özenle dizayn edildi. Konforuna da diyecek yok. Bungalovların faaliyete geçmesiyle 7'den 70'e herkes büyük ilgi gösterdi. Sadece Türkiye'den değil, dünyadan da buranın neresi olduğunu soruyorlar." dedi.

Güler, mayıs ayına kadar tüm rezervasyonlarının dolu olduğuna dikkati çekerken, yoğun talep üzerine bungalovlara yenilerini ekleyeceklerini de aktardı.

Ordu Çambaşı ndaki bunglov ev sayısı artacak!

Verilen sözlerin bir bir tutulduğunun altını çizen Güler, şunları kaydetti:

"Çambaşı Yaylamızda 5 yıldızlı otel çalışmalarımız devam ediyor. Kaba inşaatı bitti ve 5'inci katına gelindi. Daha sonrasında çevre düzenleme çalışmalarına geçilecek. Burada gölet çalışmalarımız da devam ediyor. Yaptığımız projelerle Ordu marka şehir olma yolunda hızla ilerliyor."

Ordu Çambaşı ndaki bunglov ev sayısı artacak!

 


Geri Dön