18 / 04 / 2024

Ordu Fatsa Ravza Camii inşaatına destek!

Ordu Fatsa Ravza Camii inşaatına destek!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, proje ve yatırımları inceledi. Anlayan, Ravza Camii çevresinin düzenlemesine destek sağlayacaklarını belirtti.



Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Bolaman Güvercinlik mahallesinde inşaatı devam eden Ravza Camii'nde incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'a Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe, İbrahim Eroğlu, teknik ekip ve meclis üyeleri de eşlik ettiler. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve beraberindeki heyet Cuma namazını Ravza Camii'nde kıldıktan sonra mahalle sakinleriyle hem caminin devam eden inşaatı hem de mahalle ile ilgili sorunları ile ilgili istişarede bulundu. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan vatandaşların yol talepleri ile ilgili, "Biz vatandaşlarımızdan aldığımız yol talepleri öncelik sırasına göre değerlendiriyoruz. Bizim önceliğimiz şuandaki mevcut yolları genişletmek, bakımını yapmak ve asfaltını yapmak. Şuanda köy ve beldelere ayrılan yatırım bütçesi Büyükşehir olmadan önceki belde ve köylerin 30-35 katı bütçe ayrılıyor. Eskiden belde ve köylere 5 trilyon harcanıyorsa şuanda 100 trilyon bütçe ayrılıyor. Vatandaş bizi bize bıraksa biz bu bütçeyi daha verimli kullanırız ama vatandaşımız çok acele ediyor ve önce benim yolum diyor. Aslında biz 80 mahallede her yıl bir şey yapacağımıza her yıl 20 mahallede kalıcı bir hizmet yapsak 5 yılda her mahallede mutlaka kalıcı bir hizmet olur." dedi 


Bolaman'a bu yaz döneminde iki önemli proje yapılacağını da ifade eden Başkan 

Anlayan, "Büyükşehir Belediyemiz liman bölgesine güzel bir düzenleme yapacak. Bir de pidecilerin olduğu bölge hem sahil boyu düzenlenecek hem de yolun altındaki bütün binalar giydirilerek tarihi otantik bir yapıya kavuşturulacak. Yani Bolaman bundan sonra sadece Konak ile anılmayacak. Bolaman için çok maliyetli bir proje çıktı ama Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz bey sağ olsun, bu projeden vazgeçmedi" diye konuştu. 


Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan inşaatını inceledikleri Ravza Camii çevresinin düzenlemesine de destek olacaklarını ifade ederek, "İmkanlarımız ölçüsünde cami inşaatlarına yardımcı oluyoruz." şeklinde konuştu.



Ordu Yeni Haber Gazetesi 


Geri Dön