16 / 04 / 2024

Ordu Park AVM için yıkımlar başladı!

Ordu Park AVM için yıkımlar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karadeniz’in en büyük AVM’si için çalışmalar başladı.




Karadeniz’in en büyük AVM’si olacak olan Ordu Park AVM için hazırlıklar devam ediyor. Ekipler, Ordu Park AVM’nin hayata geçirileceği Büyükşehir Belediyesi Durugöl yerleşkesindeki depoların yıkım çalışmalarına başladı.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 175 milyon TL maliyetinde, 1.500 kişiye iş istihdamı sağlayacak ve her yıl 10 milyon kişinin ziyaret etmesinin öngörüldüğü AVM’nin 2018 yılında hizmete açılacağını belirtti.

 

İhalesi yapılarak sözleşmesi imzalanan Ordu Park Alışveriş Merkezi için çalışmalar başladı. Proje hakkında açıklamalar yapan Başkan Yılmaz, “Zemin artı iki kat ile birlikte toplam 3 katlı olacak Ordu Park AVM, 95 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olup, binanın sadece zemin katında 1.000 araçlık kapalı otopark bulunacak. 43 bin m2lik kiralanabilir alana sahip olacak AVM, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi olacak” diye konuştu.

 

Bin araçlık otoparkıyla dikkat çekecek olan Ordu Park AVM'de bin kişilik çok amaçlı salon, 8 adet sinema, kafeterya ve restoranlar, tekstil ve eğlence birimleri gibi yerli ve yabancı markaların bulunacağı 3 katlı bir yaşam merkezi olarak tasarlandı. Alışveriş Merkezi'nin 2018'de hizmete açılması planlanıyor.


Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön