29 / 03 / 2024

Ordu Ulubey'deki 11 binada cephe iyileştirme yapılacak!

Ordu Ulubey'deki 11 binada cephe iyileştirme yapılacak!

Ordu ilini daha modern ve estetik bir görünüme kavuşturmayı amaçlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçesindeki meydan çevresinde bulunan 11 binanın dış cephesinde uygulanacak cephe iyileştirmeyle ilgili proje çalışmalarını tamamladı.




Ordu ilini daha modern ve estetik bir görünüme kavuşturmayı amaçlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi,  Ulubey ilçesindeki meydan çevresinde bulunan 11 binanın dış cephesinde uygulanacak cephe iyileştirmeyle ilgili proje çalışmalarını tamamladı.

 

ULUBEY’DE 11 BİNADA CEPHE İYİLEŞTİRME YAPILACAK

 

Karadeniz sahil yolu üzerinde bulunan binalarda dış cephe iyileştirme ve giydirme çalışmasına başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde başladığı çalışmayı Ünye ve Fatsa’yla birlikte Ulubey ilçesinde de sürdürecek.

 

Ulubey’de meydanın çevresinde bulunan 11 binanın dış cephesinde mantolama, boyama ve süsleme olarak dikmeler, kat silmeleri; zemin kat iş yerlerinde alüminyum kompozit kaplama, doğrama ve merkezi sistem anten dönüşümü gibi işlemler yapacak olan Büyükşehir ekipleri, tek tip boya uygulamasıyla binaları daha estetik bir görünüme kavuşturacak.

 

İlk etapta başladığı Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde Büyükşehir Belediyesi Durugöl yerleşkesiyle Rus Pazarı kavşağı arasındaki 66 binadaki çalışmalarda sona yaklaşılırken, Rus Pazarı kavşağıyla Kumbaşı Limanına kadar olan 225 binada; Süleyman Felek Caddesi Yalı Camii mevkiinden başlayarak Köprübaşı mevkiine ve oradan Zübeyde Hanım Caddesi Ada Fırını’na kadar olan 112 binada uygulanacak cephe iyileştirme ve giydirmeyle ilgili proje çalışmalarının sonuna gelindi. Ünye’de 180 ve Fatsa’da 168 binada uygulanacak cephe iyileştirme projesiyle ilgili çalışmalar ise devam ediyor.

 



Ordu Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön