28 / 03 / 2024

Ordu'daki cephe iyileştirme projeleri görücüye çıktı!

Ordu'daki cephe iyileştirme projeleri görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısını yaptı. Toplantıdan sonra Ordu'da yapılacak olan cephe iyileştirme projesinin görselleri meclise sunuldu.




Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısını yaptı. Komisyonlardan gelen 24 teklifin görüşülerek karara bağlandığı toplantıya Başkan Vekili Ahmet Çoruh başkanlık etti.

 

İKİZCE İLÇE MEYDANI’NIN ADI DEĞİŞTİRİLDİ

 

İlçe belediyesinden gelen teklif üzerine Hükümet Caddesi ile Hasan Kalyoncu Caddesi arasında kalan 1.245 m2lik İkizce ilçe meydanının adının “İkizce 15 Temmuz Demokrasi Meydanı” olarak değiştirilmesine karar verildi.

 

OSKİ YENİ YATIRIMLARI HAYATA GEÇİRECEK

 

Eylül ayı meclis toplantısında su ve kanalizasyon yatırımlarıyla ilgili etkin çalışmanın sürdürülebilmesi için bir adım daha atıldı. OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Kabadüz ilçesine yapılacak içme suyu, isale, şebeke ve kanalizasyon hattı inşaatı için İller Bankası A.Ş.den 6 milyon 385 bin 797,86 TL;  Ulubey, Çamaş ilçe merkezi ve Uzunali mahallesi’ne içme suyu hattı; Çatalpınar ilçe merkezi, Kumru, Akkuş, Mesudiye ve Ünye ilçesinde bulunan muhtelif yerlerde içme suyu şebeke ve kanalizasyon hattı, Gölköy içme suyu temini ve depo yapım inşaatı çalışmaları işi için ise 8 milyon 624 bin 312,00 TL kredi kullanmasına ilişkin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a yetki verildi.

 

YAYALAŞTIRMA VE CEPHE İYİLEŞTİRME PROJELERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

 

Toplantı sonunda Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleyman Felek ve Zübeyde Hanım Caddeleri’nde yapılacak yayalaştırma ve cephe iyileştirme ile Atatürk Bulvarı’nda Rus pazarıyla Büyükşehir Belediyesi Durugöl Yerleşkesi arasında yapımı tamamlanan ve Rus Pazarı ile Güzelyalı arasında yapılacak olan cephe iyileştirme projesinin görselleri meclise sunuldu.

 

Proje alternatiflerinin görücüye çıktığı toplantıda hangi projenin uygulanacağının ise önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesinden yapılacak anket sonrası halk oyuyla belirlenerek ihale edileceği kaydedildi.

 

Büyükşehir Belediye Meclisi, Ekim ayı toplantısını 13 Ekim Perşembe günü saat 14.00 olarak belirledi.

 

 


Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön