26 / 04 / 2024

Ordu'da 9.5 milyon TL'ye 18 yıllığına kiralık tesis!

Ordu'da 9.5 milyon TL'ye 18 yıllığına kiralık tesis!

ORBEL İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. Anonim Şirketi tarafından Ordu Büyükşehir Belediyesine ait tesisler ve binalar 18 yıllığına kiralanacak. İşin bedeli ise 9 milyon 504 bin TL olarak belirlendi. 



ORBEL İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. Anonim Şirketi tarafından Ordu Büyükşehir Belediyesine ait tesisler ve binalar 18 yıllığına 9 milyon 504 bin TL'ye kiralanacak. İşin ihalesi 24 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

ORBEL İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. Anonim Şirketinden:

1) Kullanım hakkı Ordu Büyükşehir Belediyesine ait ve ORBEL A.Ş.’ ye kiralanan İlimiz Kabadüz İlçesi Musakırık Mahallesi Çambaşı Kış Sporları ve Turizm Tesislerinde bulunan ekli Krokide yeri belirtilen alanlar üzerine avan projelerine uygun olarak kiracı tarafından hazırlanacak ve idare tarafından uygun bulunacak uygulama projeleri (mimari, statik, elektrik, mekanik ve peyzaj uygulama projeleri) doğrultusunda, kiracı tarafından inşaatı yapılacak aşağıdaki tabloda belirtilen tesisler ve kiralanacak mevcut binaların 18 (onsekiz) yıllığına 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif artırma usulü ile ihaleye çıkartılmıştır.

2) İhalenin yapılacağı yer, tarihi, saati ve hangi usulle yapılacağı;
2.1. İdarenin Adı : Orbel İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San ve Tic. A.Ş.
2.2. İlgili Birim : Satınalma ve İdari İşler Yönetmenliği
2.3. İlgili Adres : Düz Mah. Kültür Cad. No: 14/101 Altınordu/ORDU
2.4. İletişim Telefonu, Faks : 0 (452) 505 5152 / 0 (452) 222 9252
2.5. İhalenin Yapılacağı Yer : Orbel İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. A.Ş. Düz Mah. Kültür Cad. No: 14/101 Altınordu/ORDU
2.6. İhale Tarihi ve Saati : 24/09/2020 Perşembe günü Saat 11:00
2.7. İhale Usulü : 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif artırma usulüyle.
3) Muhammen Bedel ve Geçici Temin
a) Geçici teminat toplam 18 (onsekiz) yıllık muhammen kira bedelinin (KDV Hariç 9.504.000,00 TL) yüzde 3’ü olan 285.120,00 TL 'dir.
b) İhalesi yapılacak her bir işletme özellikleri yukarıdaki tabloda belirtilmiştir ve ihaleye katılacak iştirakçiler işletmelerin tamamına teklif vermelidir. Tek bir işletmeye teklif verilmeyecektir.

4) Şartname ve Eklerinin Nereden ve Hangi Şartlarla Alınacağı; Şartname ve ekleri Orbel İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. A.Ş. Satınalma ve İdari İşler Yönetmenliği biriminden 1.000,00 TL bedelle satın alınacaktır.

5) İhaleye Katılabilmek İçin Gereken Belgeler ve Yeterlik Kriterler;
A) Gerçek Kişiler:
1. Yasal Yerleşim Yeri belgesi.
2. Nüfus Kayıt Örneği.
3. Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri. Ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi,
4. İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış Noter tasdikli imza beyannamesi
5. Şartnamede belirlenen geçici teminata ait alındı belgesi veya banka teminat mektubu,
6. İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da Esnaf ve Sanatkârlar Odasından veya ilgili meslek odasından alınmış odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.
7. Ortak katılım olması halinde istenilen diğer belgeler ile birlikte İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış şekli ve içeriği ilgili mevzuatlarca belirlenmiş Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi. (1- 2- 3- 4-7- 8- 10- 12- 13- 14. maddelerindeki istenilen belgeler her bir ortak tarafından ayrı ayrı verilecektir. Diğer belgeler bir ortak tarafından sağlanabilir. )
8. Vekâleten katılması halinde İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış Noter tasdikli vekâletname ile vekilin Noter onaylı imza örneği.
9. İhale doküman bedelinin satın alındığına dair belge.
10. Ordu Büyükşehir Belediyesinden ilk ihale ilan tarihi itibarıyla alınmış “borcu yoktur
belgesi.”
11. Mali durumu gösterir ilgili Bankadan alınacak referans mektubu. En az 1.500.000 TL nakit kredisi veya teminat kredisi (Genel Müdürlük teyit yazılı.)
12. İhaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname,
13. İhalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair taahhütname,
14. İhaleye katılmak isteyen gerçek kişilerin sabıkasız olduğuna dair ilgili makamlardan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış adli sicil kaydı.(Taksirli suçlar ihaleye katılmaya engel değildir. Taksirli suçlar dışında adli sicil kaydı bulunanlar ihaleye katılamazlar. )
B) Tüzel Kişiler:
1. Şirketin Kanuni adresini belirten adres beyanı. Ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi,
2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış Noter tasdikli imza sirküleri.
3. İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.
4. Şartnamede belirlenen geçici teminata ait alındı belgesi veya banka teminat mektubu,
5. Ortak katılım olması halinde istenilen diğer belgeler ile birlikte İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış şekli ve içeriği ilgili mevzuatlarca belirlenmiş Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi. (1- 2- 3- 5- 6- 8- 9-11-12-13. maddelerindeki istenilen belgeler her bir ortak tarafından ayrı ayrı verilecektir. Diğer belgeler bir ortak tarafından sağlanabilir.)
6. Vekâleten katılması halinde İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış Noter tasdikli vekâletname ile şirket imza sirkülerinin yanında vekilin noter onaylı imza örneği.
7. İhale doküman bedelinin satın alındığına dair belge.
8. Ordu Büyükşehir Belediyesinden ilk ihale ilan tarihi itibarıyla alınmış şirket ve şirket ortaklarının “borcu yoktur belgesi.”
9. Tüzel kişiliklerde ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlerini belirtilen Ticaret Sicil Gazetesinin aslı veya ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış son güncel tasdikli örneği.
10. Mali durumu gösterir ilgili Bankadan alınacak referans mektubu. En az 1.500.000 TL nakit kredisi veya teminat kredisi (Genel Müdürlük teyit yazılı.)
11. İhaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname,
12. İhalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair taahhütname,
13. İhaleye katılmak isteyen tüzel kişiliklerde şirket müdürünün veya şirket adına ihaleye katılan yetkilinin sabıkasız olduğuna dair ilgili makamlardan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış adli sicil kaydı.(Taksirli suçlar ihaleye katılmaya engel değildir. Taksirli suçlar dışında adli sicil kaydı bulunanlar ihaleye katılamazlar. )

6) Tekliflerin Hangi Tarih ve Saate Kadar Verileceği;
İstekliler, istenen belgelerin asıllarını veya Noter tasdikli suretlerini eksiksiz olarak hazırlayacak ve başvuru dilekçesine ekleyerek ihale dosyasını, Düz Mah. Kültür Cad. No: 14/101 Altınordu/ORDU adresinde bulunan Orbel İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. A.Ş. İdari İşler ve Satınalma Yönetmenliği’ ne ihale tarihinden 1 (bir) gün önce saat 17:00’a kadar verebilecekleri gibi iadeli taahhütlü olarak da gönderebilirler. Belirtilen tarih ve saatten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İstenen belgelerin posta ile gönderilmesi halinde ilanda belirtilen gün ve saate kadar ulaşması gerekir. Postadaki gecikmeler kabul edilemez. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 17. maddesi gereğince ilan olunur


Geri Dön