13 / 12 / 2025

Ordu'da arazi kavgası çıktı!

Ordu'da arazi kavgası çıktı!

Ordu Gürgentepe'de yaklaşık 1 yıl önce arazi anlaşmazlığı yüzünden babasını öldüren ve ailesinden 5 kişiyi yaralayıp kaçan şüpheli yakalandı.


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


Ordu'nun Gürgentepe ilçesinde yaklaşık 1 yıl önce arazi anlaşmazlığı yüzünden babasını öldüren ve ailesinden 5 kişiyi yaralayıp kaçan şüpheli, operasyonla yakalandı.


Şüpheli Mehmet Özcan’ın (55), Fatsa ilçesinde bir evde saklandığı ihbarını alan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri eve operasyon düzenledi.


Jandarma tarafından yakalanan Özcan’ın üzerinde bir adet ruhsatsız tabanca bulundu. 


Şüpheli, işlemlerin ardından Gürgentepe İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.


İddiaya göre, Mehmet Özcan, 19 Ağustos 2015 tarihinde Eskiköy Mahallesi'nde, arazi anlaşmazlığı yüzünden mahkemelik olduğu babası Dursun (84), annesi Gülhanım (71), kardeşleri Ferda (21), Türkan (42) ve Cihan Özcan ( 47) ile akrabası Ayşe Ahlat'a av tüfeği ile ateş açmış, Dursun Özcan olay yerinde hayatını kaybetmişti. Yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırılmıştı.



AA


Geri Dön