25 / 04 / 2024

Orgeneral Hilmi Özkök, 1.5 milyonluk villasına taşınıyor

Orgeneral Hilmi Özkök, 1.5 milyonluk villasına taşınıyor

Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral Özkök, bu yaz İzmir Urla'da aldığı süper lüks üç katlı villasına taşınıyor



Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök, 2006'da, emekli olduktan sonra Urla'da aldığı villaya bu yaz yerleşecek. İzmir'in Urla İlçesi, Kekliktepe Mevkii'ndeki Fortuna Çiftlik Evleri'nde, 300'er metrekarelik 19 villadan birini satın alan Özkök, geçtiğimiz yaza yetiştirilemeyen villanın bu yaza yetiştirilmesi için işleri sıkı tuttu. Bundan 20 gün önce villayı eşi ile birlikte gezen Özkök, çalışmaların bir an önce bitirilmesi için şirket yetkililerini uyardı. İç ve dış yapımı tamamlanan villanın çevresi sabit ve 180 derece dönebilen hareketli kameralarla donatıldı, villaya giden tüm yollara asfalt döküldü. Fortuna Çiftlik Evleri'nin yapımını üstlenen firmanın ortaklarından Adnan Ekşioğlu Özkök'ün, villayı teslim alabilmesi için 30 ila 50 arasında işçiyi dönüşümlü olarak çalıştırdıklarını açıklamıştı. Villanın, bahçe düzenlemesi tamamlandıktan sonra, Özkök ailesine teslim edileceği öğrenildi.

HELİKOPTER PİSTİ VAR
Zeytin ağaçlarının içindeki lüks tripleks villada kapalı bir yüzme havuzu var. Sitede ise ortak kullanım için büyük bir açık havuz yer alıyor. Villada büyük bir salon, 4 yatak odası, çalışma odası, en alt katta ise hizmetli odaları bulunuyor. Balkon ise orman manzarasına sahip. Villanın yakınında ise bir de helikopter pisti yapıldı. Özkök ailesinin rahat etmesi için her türlü detayın düşünüldüğü villanın yaklaşık 1.5 milyon liraya mal olacağı öğrenildi.

İşadamlarıyla komşu olacak
Emekli Orgeneral Özkök'ün, satın aldığı Fortuna Çiftlik Evleri'nde tanınmış isimlerin de villaları var. Özkök, Vestel şirketinin patronu Ahmet Nazif Zorlu, İzmirli işadamı Kemal Zorlu, CHP eski Milletvekili Selami Gürgüç, ANAP'lı eski Milletvekili ve Bakan Yılmaz Karakoyunlu ile İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş ile komşu olacak.

Evren fiyatta anlaşamadı
Üst düzey askerlerin, emekli olduktan sonra oturmayı tercih ettiği Urla'da, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren de villa almaya niyetlenmişti. Urla İlçesi'nde gördüğü 3 milyon YTL değerindeki 7 odalı, 7 banyolu akıllı villaya hayran kalan Evren, Marmaris'teki evini satıp muhteşem villayı almayı düşünüyordu. Ancak Evren fiyat konusunda anlaşma sağlayamadı. Evren, emekliye ayrılan Orgeneral Hilmi Özkök'ün emeklilik günlerini geçireceği Urla'da yaptırdığı siteyi de çok beğendiğini ifade etmişti.
Akşam


Geri Dön