28 / 03 / 2024

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin A bloku tamamlandı!

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin A bloku tamamlandı!

Geçen sene yapımına Orhangazi TOKİ Bölgesi'nde başlanan yeni Devlet Hastanesi şantiyesinde 40 personel 7 iş makinesi ve 30 kamyon ile çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 4 bileşik bloktan oluşan yeni hastanenin A bloku tamamlanıyor.




Geçen sene yapımına Orhangazi  TOKİ  Bölgesi'nde başlanan yeni Devlet Hastanesi şantiyesinde 40 personel 7 iş makinesi ve 30 kamyon ile çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 4 bileşik bloktan oluşan yeni hastanenin A bloku tamamlanıyor. Şantiye Şefi Mustafa Taş, inşaatın son durum hakkında bilgiler paylaştı. 


İŞLER HIZLI İLERLİYOR


Şantiye Şefi Taş, şantiye alanına kurdukları taşıma vinci ile devam eden çalışmalarına %60 hız kattıklarını belirtti. Betonarme ve en önemlisi malzeme taşımalarında vincin çok faydası olduğunu söyleyen Taş, vincin burada 6 ay daha çalışacağını söyledi. 4 bloktan oluşan hastanenin B blokunun temeli atımı ardından bodrum yapımı çalışmalarına başlandığını ifade eden Taş, çalışmaların bir hayli hızlı ilerlediğini söyledi. 


BİR OKUL YAPILIRDI

 Öte yandan hafriyat çalışmalarının devam ettiğini belirten Taş, yapımına kısa bir süre önce başlanan C bloğun temel çalışmalarının %90 tamamlandığını ifade etti. 

Hafriyat çalışmalarında temelin sığı kayalıklardan oluştuğunu da sözlerine ekleyen Taş, temel çalışmalarının normalden daha yavaş yürüdüğünü söyledi. Yeni Devlet Hastanesi temelinin sığı kayalıklardan oluşmasının temel çalışmalarını olumsuz yönden etkilediğini ifade eden Taş, Orhangazi'ye bir ilkokul yapılabilecek kadar paranın hafriyat çalışmalarında harcandığını söyledi. 


HEDEF 2015 SONU

Yeni Devlet Hastanesinin 2015 sonunda biteceği müjdesini veren Taş, hava koşullarını göz önünde bulundurdukların da bu tarihin ileri bir tarihe atanabileceği ihtimalini de sözlerine ekledi. Olumsuz hava koşullarının çalışmalarda aksamalara yol açtığını söyleyen Taş, havaların iyi olması halinde hedeflerini 2015'in sonu olarak belirlediklerine vurgu yaptı. 




Bursa Hakimiyet


Geri Dön