28 / 03 / 2024

Oryapark İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Oryapark İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Firma: Oryataş İnşaat

Proje: Oryapark İstanbul

Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Peki Oryapark İstanbul Evleri ne zaman teslim?



Ortak kullanım alanları arasında projede çok amaçlı açık/kapalı otopark, açık/kapalı yüzme havuzu, özel yemek odaları, yürüyüş parkurları, fitness center, sauna, kids club, club lounge, home theatre, spor sahası, parti odaları, premium lounge bulunuyor.


Kozyatağı'na 15 dakika, toplu taşıma araçlarına yürüyerek 2 dakika mesafede bulunan proje metronun İnkılap Mahallesi durağına 10 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika, Ataşehir ve Çekmeköy'e 10 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Toplam 526 adet daireden meydana gelen projede daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 şeklinde seçeneklerle tasarlandı. Projedeki daire fiyatları 5.200 TL’den başlangıç gösteriyor. 


Oryapark İstanbul Evleri ne zaman teslim?

ilk etap teslimleri 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 3. köprü ve havalimanı bağlantı noktasına 3 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje teslime hazır ofis bloğu Crown Plaza'nın yanında yer alıyor. 


Telefon: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön