24 / 04 / 2024

Oryapark İstanbul Residence satılık!

Oryapark İstanbul Residence satılık!

Firma: Oryataş İnşaat

Proje: Oryapark İstanbul

Oryapark İstanbul Residence satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. 1. ve 30. katları arası satışa sunulan proje 471 bin TL'den başlıyor. Proje Oryataş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.



Oryapark İstanbul Residence projesinde  kapalı otopark ve alışveriş alanları, rezidans, otel, yüzme havuzu, spor alanları, alışveriş alanları ve ofisler, çocuk oyun alanı gibi sosyal seçenekler bulunuyor.


Oryapark İstanbul Residence projesinde 36 katlı 2 rezidans bloğu bulunuyor. Daire fiyatlarının 471 bin TL'den başladığı projenin satış günü 6 Nisan Pazartesi olarak planlandı. Lansmana özel yüzde 8 indirim uygulanan proje İstanbul Ümraniye - Küçüksu Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor.


Oryapark İstanbul Residence satılık dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede ödeme seçeneklerine göre yüzde 15 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan bedel için anlaşmalı bankalardan kredi sağlanıyor.


Oryapark İstanbul Residence projesinde otel alanında Crown Plaza projesi yükseliyor. 27 katlı ofis bloğununda bulunduğu projede 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor. 


Oryapark İstanbul Residence iletişim

Tel: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön