25 / 04 / 2024

Osman Ulubaş Kayseri Fen Lisesi'nin inşaatı başladı!

Osman Ulubaş Kayseri Fen Lisesi'nin inşaatı başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentte hayata geçirilen yatırımları yerinde inceledi.




Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yatırımları yakından takip etmeye devam ediyor. Başkan Çelik, sahaya çıkarak yatırımları inceledi.


Başkan Çelik, incelemelerine Osman Ulubaş Kayseri Fen Lisesi inşaatı ile başladı. Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılacak olan Fen Lisesi inşaatını Hayırsever Osman Ulubaş ile birlikte gezdi.


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Bekir Yıldız Bulvarı’ndan Argıncık’a geçerek bir süre önce temeli atılan Amatör Spor tesislerini inceledi. İnşaatın son durumuyla ilgili bilgi alan Başkan Çelik, çalışanlarla da kritik yaptı. Başkan Mustafa Çelik, Argıncık sahasında maça çıkacak olan iki takım oyuncularıyla da sohbet ederek başarı diledi ve fotoğraf çektirdi. Başkan Çelik, oyunculara birkaç ay sonra çok güzel bir tesise kavuşacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, temeli kısa süre önce atılan ve inşaatları hızla ilerleyen Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi ile Köşk Sosyal Yaşam Merkezi’ni de gezdi. Başkan Çelik, inşaatların son durumuyla ilgili bilgi aldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yine temeli kısa süre önce atılan yatırımlar arasında bulunan Belsin Emniyet Hizmet Binası ile Güreş Eğitim Kamp Merkezi inşaatlarını da gezdi.




Kayseri Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön