24 / 04 / 2024

Osmangazi Hamitler Hizmet Binası’nda sona gelindi!

Osmangazi Hamitler Hizmet Binası’nda sona gelindi!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’ndeki  eski muhtarlık ve spor kulübü binasını yeniledi.

Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, temeli geçtiğimiz Mart'ta atılan hizmet binasının inşaat çalışmaları tamamlanırken çevre düzenleme çalışmaları ise devam ediyor. Hamitler bölgesine değer katacak yeni binada, muhtarlık, çay ocağı, spor kulübü, eğitim salonu, bay, bayan ve engelli tuvaletleri bulunuyor.

Pazar alanları, otoparklar, sosyal tesisler ve hizmet binaları ile mahalleleri yaşanabilir hale getirdiklerini söyleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hamitler Mahallesi’nin de yaptıkları yatırımlarla hızla geliştiğini belirtti. Bursa’nın en güzel şehircilik örneğinin Hamitler, Yunuseli ve Güneşli’de ortaya çıktığını söyleyen Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak, 136 mahallemize hizmet götürüyoruz. Birçok mahallemizde, cami etraflarını açıyor, muhtarlık ve meydanlar yapmaya çalışıyoruz. Hamitler Merkez Camii’nin avlusundaki muhtarlık ve kulüp lokalinin yer aldığı binayı da yıkarak tamamen yeniledik. İnşaat çalışmaları tamamlanan hizmet binasını çevre düzenleme çalışmalarının ardından hizmete açacağız” şeklinde konuştu.


Geri Dön