19 / 04 / 2024

Osmaniye Divlimoğlu Caddesi yenilendi!

Osmaniye Divlimoğlu Caddesi yenilendi!

Osmaniye Vatan Mahallesi Yaveriye TOKİ yolu olarak da bilinen Divitmoğlu Caddesi yapılan çalışmalar İle bulvar haline geliyor.



Osmaniye Vatan Mahallesi Yaveriye  TOKİ  yolu olarak da bilinen Divitmoğlu Caddesi yapılan çalışmalar İle bulvar haline geliyor. 


Vatan Mahallesi'nde yapılan doğalgaz ve alt yapı çalışmalarının ardından belediye tarafından yol genişletme ve zemin sıkıştırma işlemleri yapıldı. Hız kesmeden faaliyetlerini sürdüren belediye ekiplerinin asfaltlama çalışmalarının ardından Osmaniye 4 kilometre uzunluğunda geniş bir caddeye daha kavuşacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Vatan Mahallesi Muhtarı Baki Bayram. "Divlimoğlu Caddesi yani Yaverlye Toki yolu İçin bu çalışmalar beklenilen bir hizmetti. Çok güzel bir hizmet sunuyorlar.

Sağ olsun belediye baş kanımız yıllardır çözülemeyen sorunumuz olan doğalgaz sıkıntımızı çözmek İçin önderlik yaptı. Doğalgaz firmasına ricada bulundu. Firma yetkilileri belediye baş kanımızı krrmayıp mahallemizde doğalgaz çalışmaların] yaptılar. Doğalgaz çalışmalarının bitmesinden hemen sonra Yaverlye Toki yolumuzda genişletme ve zemin sıkıştırma çatışmaları yapıldı. Şuanda uzunluğu 4 kilometre olan caddemiz asfaltlanıyor. Bu yaptığı hizmetlerden dolayı mahallem vc şahsım adına Belediye Baş kanımız Sayın Kadir Karaya çok teşekkür ediyorum" dedi.


Haber Önder


Geri Dön