19 / 04 / 2024

Ostenpark Beylikdüzü fiyat!

Ostenpark Beylikdüzü fiyat!

Firma: Osten Yapı

Proje: Beylikdüzü Ostenpark

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Ostenpark Evlerinde yüzde 25 peşinat verilerek projeden konut sahibi olunabiliyor. Ostenpark Beylikdüzü fiyat listesi kapsamında daireler 235 bin TL' den başlayarak yükseliyor.



Fitness merkezi,  açık-kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, güvenlik, spor alanları ve sauna gibi imkanların yer aldığı Ostenpark projesi İstanbul Beylikdüzü'nde konumlandırılıyor. Ostenpark Beylikdüzü fiyat listesi haberimizde yer alıyor.


3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Ostenpark projesi 2 blok halinde yükseliyor.  Beylikdüzü Ostenpark  kaç katlı soruna cevap olarak projede yer alan bloklar 7 katlı olarak yükseliyor.


Beylikdüzü Ostenpark fiyat listesi kapsamında daireler minimum 235 bin TL'den başlıyor. Ostenpark satış ofisi ile 0212 856 00 94 no'lu telefon numarası ile iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Ortan Yapı imzası ile inşa edilen Ostenpark Beylikdüzü Evlerinde konutlar hemen teslim ediliyor. 54 adet konuttan oluşan Ostenpark Evlerinde yüzde 25 peşinat verilerek daire satın alınabiliyor. 


Ostenpark Beylikdüzü fiyat listesi:

Ostenpark Beylikdüzü fiyat listesi kapsamında projede yer alan daireler 235 bin TL'den başlayarak 370 bin TL'ye kada yükseliyor.


Beylikdüzü Ostenpark ulaşım:

Ostenpark Beylikdüzü adres: Adnan Kahveci Mahallesi Engin Sok No:7 BEYKENT Beylikdüzü / İSTANBUL 


Ostenpark Beylikdüzü ulaşım:

Ostenpark Beylikdüzü fiyat!


Telefon: 0212 856 00 94

Web adresi:  www.ostenpark.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön