26 / 04 / 2024

beylikdüzü ostenpark kaç katlı

beylikdüzü ostenpark kaç katlı

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Ostenpark Evlerinde yüzde 25 peşinat verilerek projeden konut sahibi olunabiliyor. Ostenpark Beylikdüzü fiyat listesi kapsamında daireler 235 bin TL' den başlayarak yükseliyor.

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Konutta şampiyon ilçeler Beylikdüzü ve Kartal!

Mayıs ayı kampanyaları İstanbul gayrimenkul piyasasını da hareketlendirdi. 20 milyar liralık satışa imza atan inşaat firmaları satışlarını Avrupa yakasında en çok Beylikdüzü’nde, Anadolu yakasında Kartal’da artırdı. Satışın azaldığı ilçeler ise Şişli, Gaziosmanpaşa ve Kağıthane oldu.

Beylikdüzü Migros yılbaşında açık mı?

Beylikdüzü Migros, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Beylikdüzü Migros yılbaşında açık mı? Beylikdüzü Migros yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Beylikdüzü Migros 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Beylikdüzü'nde moloz atıkları belediye tarafından temizleniyor!

İLÇE genelinde moloz atıkları oluşmaması için çalışan Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, kontrolleri sayesinde kaçak dökümlere de engel oluyor.

Beylikdüzü Migros Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Beylikdüzü hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Beylikdüzü Migros Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Beylikdüzü Migros AVM bayramda kaçta açılacak?

Beylikdüzü konut projeleri yüzde kaç prim kazandıracak?

Konut projeleri deyince ilk akla gelen semtlerden olan Beylikdüzü'nde arazilerin bir bir dolması firmaları butik projeler üretmeye itti.

Beylikdüzü'nde yangın çıktı!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir sitede çıkan yangında, dumandan zehirlenen 1 kadın yaşamını yitirirken, yangın sırasında paniğe kapılarak apartman boşluğuna atlayan başka bir kadın da hayatını kaybetti

Beylikdüzü Ostenpark satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü' nde 54 konutluk bir proje olan ve Osten Yapı tarafından yükselen Beylikdüzü Ostenpark satılık daire tipleri 3+1 olarak tasarlandı. Projede konut büyüklükleri 135 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiyor.

Beylikdüzü Ostenpark fiyat listesi!

Beylikdüzü Ostenpark fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Osten Park Beylikdüzü Evleri'nde bulunan konutların alanları 135 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 160 metrekareye kadar yükseliyor

Beylikdüzü Ostenpark daire fiyatları! Hemen teslim konutlar!

Beylikdüzü Ostenpark daire fiyatları kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Konutların hemen teslim edildiği Beylikdüzü Ostenpark projesi kapsamında daireler 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

Osten Yapı Beylikdüzü Ostenpark fiyat! Hemen teslim konutlar!

Osten Yapı Beylikdüzü Ostenpark fiyat bilgisi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Osten Yapı Beylikdüzü Ostenpark projesinde dairelerin alanları 135 metrekareden başlangıç gösteriyor ve de yükseliyor

Ostenpark Beylikdüzü projesi! 235 bin liraya 3+1!

Ostenpark Beylikdüzü projesi 3+1'lerden meydana geliyor. Dairelerin hemen teslim edildiği Beylikdüzü Ostenpark Evleri projesinde dairelerin fiyatları 235 bin lira ile 432 bin lira arasında değişiyor...

beylikdüzü ostenpark kaç katlı Haberi

beylikdüzü ostenpark kaç katlı

Fitness merkezi,  açık-kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, güvenlik, spor alanları ve sauna gibi imkanların yer aldığı Ostenpark projesi İstanbul Beylikdüzü'nde konumlandırılıyor. Ostenpark Beylikdüzü fiyat listesi haberimizde yer alıyor.


3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Ostenpark projesi 2 blok halinde yükseliyor. Beylikdüzü Ostenpark kaç katlı soruna cevap olarak projede yer alan bloklar 7 katlı olarak yükseliyor.


Beylikdüzü Ostenpark fiyat listesi kapsamında daireler minimum 235 bin TL'den başlıyor. Ostenpark satış ofisi ile 0212 856 00 94 no'lu telefon numarası ile iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Ortan Yapı imzası ile inşa edilen Ostenpark Beylikdüzü Evlerinde konutlar hemen teslim ediliyor. 54 adet konuttan oluşan Ostenpark Evlerinde yüzde 25 peşinat verilerek daire satın alınabiliyor. 


Ostenpark Beylikdüzü fiyat listesi:

Ostenpark Beylikdüzü fiyat listesi kapsamında projede yer...