26 / 04 / 2024

Ostim Prestij Ankara projesinde B blok inşaatı başlıyor!

 Ostim Prestij Ankara projesinde B blok inşaatı başlıyor!

Ostim Prestij Ankara'nın inşaatı devam ediyor. A Blok ve C Blok olarak ruhsatlanan bölümlerin bodrum ve zemin kat kaba inşaatları tamamlandı, B Blok inşaatının temel atma hazırlıkları başladı.



Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme'nin Ostim Prestij isimli projesinin inşaatı devam ediyor. A Blok ve C Blok olarak ruhsatlanan bölümlerin bodrum ve zemin kat kaba inşaatları tamamlandı, B Blok inşaatının temel atma hazırlıkları başladı. 


Açıklama:

Bu açıklama, SPK'nın Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) 23. maddesinin 7. fıkrası uyarınca altmışar günlük sürelerle yapılması istenen özel durum açıklaması güncellemesi olarak yapılmaktadır.


22.11.2014 tarihinde kamuya açıklanan Ostim Metro Durağı yanında bulunan 64544 Ada 1 Parsel üzerinde % 50'si Şirketimizin olmak üzere hasılat paylaşımı yöntemiyle yapımına başlanan Ostim Prestij isimli projemizin inşaat faaliyetleri devam etmektedir. A Blok ve C Blok olarak ruhsatlanan bölümlerin bodrum ve zemin kat kaba inşaatları tamamlanmış, B Blok inşaatının temel atma hazırlıkları başlamıştır. Şirketimiz, Ostim Vakfı ve yüklenici firma arasında düzenlenen 06.04.2016 tarihli sözleşme ile hissedarlar arasındaki mülkiyet dağılımına esas olacak bir sözleşme imzalanmış olup A, B, C ve D Bloklar Şirketimiz ile müteahhit arasında imzalanan hasılat paylaşımı sözleşmesine, E ve F Blok ise Ostim Vakfı ile müteahhit firmanın imzaladığı kat karşılığı sözleşmesine ait olacak şekilde paylaşılmıştır. Müteahhit firma yükümlülüğünde olan pazarlama ve satış faaliyetleri devam etmektedir.  


Kamuoyuna duyurulur.


Ostim Prestij  Ankara  projesinin ruhsatı çıktı!




Geri Dön