27 / 04 / 2024

Oto World Asya Kurtköy fiyatları!

Oto World Asya Kurtköy fiyatları!

Firma: Has Şirketler Grubu

Proje: Oto World Asya

170 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Oto World Asya Kurtköy fiyatları metrekare bazında 3 bin 700 TL'den başlayarak değişiyor. Projede yer alan mağazalar Aralık 2014'te teslim edilecek...



Mağazaların alanlarının 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Oto World Asya Kurtköy fiyatları metrekare bazında belirlendi. Projede banka kredisi ile ödeme yapmak mümkün.


Teslim tarihi Aralık 2014 olarak belirlenen Kurtköy Oto World Asya,  Has Şirketler Grubu  imzasıyla inşa ediliyor. Projede yer alan mağazaların satışlarına devam ediliyor. 


22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan Oto World Asya Kurtköy fiyatları öncesinde projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje, 4 katlı olarak dizayn edildi. 


Oto World Asya Kurtköy fiyatları!


İçerisinde; bankalar, sigorta acenteleri, oto aksesuar dükkanları ve oto kuaförler gibi sosyal olanakların bulunduğu  Oto World Asya  projesi, İstanbul Anadolu yakası Pendik bölgesinde hayata geçiriliyor.


Oto World Asya Kurtköy fiyatları metrekaresi 3 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor. 365 adet galeriden meydana gelen proje, 170 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. 


İstanbul Oto World Asya iletişim:

Telefon: 0216 392 22 22 

Web adresi: http://www.otoworld.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön