14 / 05 / 2024

Otomobil sahipleri rahat nefes alacak! Motorine dev indirim

Otomobil sahipleri rahat nefes alacak! Motorine dev indirim

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağı bir yukarı hareket ediyor. Peş peşe gelen zamların ardından beklenen haber de yansıdı. Sektör kaynaklarından alınan son dakika bilgisine göre 30 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine büyük indirim



Petrol ve dolar kurunda yaşanan fiyat dalgalanması akaryakıt fiyatlarına hareketliliğe neden olmakta. Yaşanan artışlar motorine peş peşe zam olarak yansıdı. İki haftada motorinin litresine tam 5 kez zam geldi. Gelen zamla birlikte motorinin litresi 30 TL'ye çıktı. Gelen zamlar sonrası sevindiren haber çıktı. Sektör kaynaklarından alınan son dakika haberine göre, benzinin litresine 30 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere büyük indirim gelecek. Gelen indirimle birlikte tabelada rakamlar tekrardan değişmesi bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön