20 / 04 / 2024

Öz Te İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Te İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Te İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Teyfur ve Kaçak Özen ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.



Öz Te İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Teyfur ve Kaçak Özen ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.


Öz Te İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, bunları kiralamak ve kiraya vermek. 3.  Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 4. Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, Tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı. Parselasyon planlarının yapımı. 5. Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik  tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların alımı,satımı, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. 6. Her türlü giyim ve ev tekstili ürünleri alım,satım,ithalat ve ihracatını yapmak. 7. Her türlü motorlu ve motorsuz taşıt ticareti, alımı,satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. 8. Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak. 9. Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. 10. İhtiyaçları dahilinde her türlü elektrik ve elektronik ev aletleri ve el aletleri alım, satım, tamiri, bakımı, bunlarla ilgili  yedek parça aksamlarının ithalatı, ihracatı, toptan ve perakende alım satımını yapmak. Bu cihazların teknik servis bayiliklerini almak ve işletmek. 11. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul alımı, satımı, kiralanması ve diğer emlak hizmetleri yapmak. 12. İhtiyaçları dahilinde her türlü kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin alımı,satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. 13. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevat ve araçların alım, satım, kiralama, ithalat ve ihracatını yapmak.  14. Her türlü nalburiye işleri yapmak. 15. Her çeşit canlı hayvan alımı, satımı, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak.



Geri Dön