19 / 04 / 2024

Özak GYO'da görev değişikliği!

Özak GYO'da görev değişikliği!

Özak GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Hilal Yıldız Çelik'in yerine, Turgay Arbak'ın  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi.



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yatırımcı ilişkileri bölümü hakkında açıklama yaptı. 

Özak GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Hilal Yıldız Çelik'in 29/04/2021 tarihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Turgay Arbak'ın  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi.

Özak GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 29/04/2021 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11.maddesi gereğince, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Hilal YILDIZ ÇELİK'in 29/04/2021 tarihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Turgay ARBAK'ın  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
 


Geri Dön