19 / 04 / 2024

Özkartallar İnşaat'tan eğitime katkı!

Özkartallar İnşaat'tan eğitime katkı!

Gelecek neslin geleceğine katkıda bulunmak için planlanan "Özkartallar Şirketler Grubu Eğitime Katkı Etkinliği" Bingöl'de başladı



Özkartallar  Şirketler Grubu ve Aktaş Bilişim işbirliği ile hazırlanan okul setleri Bingöl'ün Kiğı ilçesindeki anaokulu ve ilköğretim okullarında dağıtımı yapıldı. İlk etapta 500 Bingöl'lü çocuk; nota defterinden kalemine; pergelinden renkli kalemlerine; eğitim için gereken malzemelerle dolu okul çantalarına kavuştu. Bu anlamlı Projenin Organizasyonunu yürüten  Özkartallar İnşaat Şirketinin Pazarlama Koordinatörü  Çiğdem Öktan, çocukların 23 Nisan sevinçlerini paylaşmak ve onlara armağanlarını vermek amacı ile Bingöl'ün Kiğı ilçesine giderek uzun soluklu bir yolculuğun ilk adımını attı. Kız ve erkek öğrenciler için ayrı renklerde; özenle hazırlanan çantaların dağıtımı ile başlayacak olan bu yolculuğun hedefinde tüm Türkiye; eğitim malzemelerine gereksinim duyan tüm çocuklarımız var.
Çocuklara yaşatılacak bu sevinci 23 Nisan'larla sınırlı tutmak istemeyen "Özkartallar Eğitime Katkı Etkinliği" hiç ara vermeden yoluna devam edecek ve yeni duraklarda, Türkiye'nin her yerine ulaşmayı planlıyor.


Geri Dön