23 / 04 / 2024

Öztiryakiler anahtar teslim mutfaklar kuruyor!

 Öztiryakiler anahtar teslim mutfaklar kuruyor!

Anahtar teslimi mutfak kurduklarını dile getiren Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tahsin Öztiryaki, 4 bin 500'ü kendi üretimleri olmak üzere 10 bini aşkın ürün ile sektörde faaliyet gösterdiklerini bildirdi



Dünyanın her yanına anahtar teslimi mutfak kurduklarını dile getiren Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tahsin Öztiryaki, 4 bin 500'ü kendi üretimleri olmak üzere 10 bini aşkın ürün ile sektörde faaliyet gösterdiklerini bildirdi. Türkiye ve Rusya'da bulunan toplam 130 bin metrekarelik üretim tesislerinde bin 300 çalışanla endüstriyel mutfak üzerine teknolojiler geliştirdiklerini kaydeden Öztiryaki, beş kıtada 100'ü aşkın ülkeye ihracat yaptıklarını söyledi. 


Tüm dünyada g'astronomi sektöründe yaşanan gelişmelere paralel olarak artan sayıda ulusal ve uluslararası projeler sunduklarını dile getiren Talisin Öztiryaki, proje sunmanın ötesinde, işletme sahipleri, yöneticiler ve şefler için baştan sona tam bir çözüm ortağı olarak çalıştıklarına dikkat çekti. Öztiryakiler olarak sadece Türkiye'de değil, beş kıtada 100'ü aşkın ülkede, pek çok farklı mutfak tasarlayıp kurduklarını belirten Öztiryaki, satış sonrasında da verdikleri destekle şefler tarafından tercih edildiklerini vurguladı. 

Turquality programına dahil olmalarının da, bu başarı süreçlerinde itici bir güç olduğunu aktaran Öztiryaki, aldıkları desteklerle daha fazla ülkeye kaliteli ürün götürmeye devam edeceklerini iletti. 

Kazakistan ve Rusya'da showroom, proje ofisleri, satış ofisleri ve depolarının bulunduğunu belirten Tahsin Öztiryaki, "11 grup şirketimiz, yurt çapında dört bölge müdürlüğü, 50yi aşkın bayi, Merkez Satış Sonrası Hizmet Müdürlüğüne bağlı Türkiye'de 65, yurtdışında ise geniş satış ve servis ağımız bulunuyor" dedi. Teknolojiyi yakından takip eden firmanın projelendirme alanına da ağırlık verdiğine değinen Öztiryaki, şöyle devam etti: "Firma olarak birçok başarılı projenin mutfağında imzamız bulunuyor. Shangri-La, Regnum Carya, Mandarin Bodrum, Raffless Hotel- Zorlu Center, Ramada Resort-Akbiik, Radison Blu Kayseri gibi yakın zamanda açılışı yapılan dünyaca ünlü pek çok otelin mutfakları için uluslararası normlar ve şirket normlarını dikkate alarak çözüm ürettik. Hayata geçirdiğimiz profesyonel mutfaklarda şeflerimizin en büyük yardımcısı olan ekipmanlar firmamızın kalitesini ve güvencesini yansıtıyor." "Rekabette kendimizi iyi ifade etmemiz önemli" Endüstriyel mutfak sektörünün Türkiye'deki ilk üretici firmalarından olduklarını belirten Talisin Öztiryaki, 1958 yılından bu yana pişirme, servis, taşıma, bulaşıkhane, sıcak ve soğuk teşhir üniteleri, bar ekipmanları, ev tipi mutfak ekipmanları ile seyyar sahra ünitelerinin tasarımı, üretimi ve satış sonrası teknik destek hizmeti verdiklerini anlattı. İthal ürünlerle beraber 10 bini bulan çeşit ile her ölçekte otel, restoran, tatil köyü, hastane, belediye, bar, pastane, fırın, fast-food, askeri birlikler, üretim tesisleri, arazi-şantiye mutfakları ve ev mutfaklarına kadar pek çok farklı alana hizmet verdiklerinden bahseden Öztiryaki, "Kalitemiz Almanlar, İtalyanlar ve İspanyollar'dan farklı değil. Sadece rekabette kendimizi iyi ifade edebilmemiz önemli. Bunu, sektörün de içinde bulunduğu durumu düşünerek söylüyorum" şeklinde konuştu.

 

Profesyonel mutfaklar için projelendirmeden imalata, montajdan satış sonrası hizmete kadar her aşama için çok yönlü çözüm üreten tecrübeli bir ekibe sahip olduklarını ifade eden Tahsin Öztiryaki, "İşletmelere kaliteli ve fonksiyonel mutfaklar kuruyoruz. Ekiplerimiz mutfak şefleri ve işletme yöneticileri ile yaptıkları ön görüşme sonrasında ortaya çıkardıkları mutfak projelerini geliştiriyorlar. İşletmenin ihtiyaçları baz alınarak hem mutfak şefleri hem de işletme sahipleri için ergonomik, işletme giderlerini minimize eden bir anlayışla ortaya çıkarılan proje örneklerini müşteri ile yapılan karşılıklı görüşmelerde şekillendiren proje ekibimiz, ürünlere ilişkin gerçekleştirilen inovatif süreçte de görev üstleniyorlar" ifadesinde bulundu. 


Dünya ek


Geri Dön