29 / 03 / 2024

Pakpen, altyapı boru sektöründe kalitenin önemine dikkat çekti!

Pakpen, altyapı boru sektöründe kalitenin önemine dikkat çekti!

2.Plastik Boru ve Altyapı Sistemleri’nde Kalite Bilinci Semineri 4- 5 Aralık tarihlerinde düzenlendi. Etkinliğe Pakplast Alt Yapı Boru Satış Müdürü Cem Sırgüven ve Alt Yapı Boru Üretim Müdürü Çağrı Korkut konuşmacı olarak katıldı....



Üretimde kalite prensibiyle hareket eden Pakpen, sektörün gelişmesi için farklı platformlarda kalitenin önemine dikkat çekmeye devam ediyor. Pakpen’in altın sponsor olarak destek verdiği ‘2. Plastik Boru ve Altyapı Sistemlerinde Kalite Bilinci’ semineri sektör paydaşlarının  katılımıyla, UGETAM (İstanbul Uygulamalı Gaz Ve Enerji Teknolojileri Araştırma Mühendislik Sanayi Ticaret A.Ş) tarafından 4-5 Aralık’ta düzenlendi. Seminere Pakpen çatısı altında boru ve alt yapı sistemleri üretimi yapan Pakplast markasının Alt Yapı Boru Satış Müdürü Cem Sırgüven ve Alt Yapı Boru Üretim Müdürü Çağrı Korkut konuşmacı olarak katıldı. Yapılan sunumda alt yapı boru sistemlerinde kalitenin önemi aktarılırken sunulan çözümler ve alt yapı borularında geleceğe yönelik teknolojik gelişmeler tanıtıldı.

Pakplast Satış Müdürü Cem Sırgüven, “Üstün hizmet anlayışımız ve ürün kalitemiz sektöre sunduğumuz en önemli avantajların başında geliyor. Kalite standartlarına uygun ürün ve hizmetler büyük önem taşıyor. Ancak kalite algısı öncelikle üretim sürecinin standartların tanımladığı ölçülebilir sonuçlara ulaşması durumunda oluşmaktadır” dedi.


PakplastAlt Yapı Boru Üretim Müdürü Çağrı Korkut, ‘Kaliteli bir altyapıdan bahsedebilmemiz için hammadde tedarik sürecinden başlayarak imalat, kontrol ve uygulamaya önem verilmelidir. Pakplast olarak, kalitenin tüm bileşenlerini büyük bir ciddiyetle ele alıyor ve üretimde ve uygulamada kaliteden vazgeçmiyoruz. Avrupa Birliği tarafından istenilen tüm sertifikalara ve TÜRKAK tarafından akredite edilmiş laboratuvarlara sahibiz’  dedi.


Pakplast, Konya’da bulunan 300 bin metrekarelik üretim tesislerinin 120 bin metrekarelik bölümünde, maliyeti 70 milyon Euro’yu bulan yatırımla kurulan 2 ayrı boru üretim tesisi ile Avrupa’nın en büyük boru üreticileri arasında yer alıyor.



Geri Dön