26 / 04 / 2024

Pakpen TUSKON Fuarı'nda ürünlerini tanıttı!

Pakpen TUSKON Fuarı'nda ürünlerini tanıttı!

Tuskon Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü Fuarı'na katılan Pakpen ürünlerini dünyaya tanıttı...



Dünya standartlarına uygun üretim tesisleri, girişimci ve yenilikçi yapısıyla 1989'dan bu yana yapı sektöründe  birçok ilke imza atan Pakpen, 19– 20 Haziran 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde bu yıl 18'incisi gerçekleştirilen Tuskon Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü Fuarı'na katıldı.


Tuskon Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü Fuarı'na katılan Pakpen A.Ş çatısı altında üretilen; Pakpen pencere modelleri, kepenk ve panjur sistemlerini, Pak Door dekoratif dış kapı ve kompozit kapı sistemlerini, Pak Board EPS ve XPS ısı yalıtım levhalarını, PakPlast Alt Yapı ve Bina İçi Tesisat borularını 140 ülkeden gelen firma temsilcilerine tanıttı.


Türkiye İş adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)'nun üyelerinin yurt dışına açılmalarını ve potansiyel pazarlara ulaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği fuara katılan Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, “2012 yılında fuara 7 kıtadan 130 ülkeden 1500 yabancı iş adamının katıldığını biliyoruz. Cirosunun yaklaşık %30'unu ihracattan elde eden bir kurum olarak yabancı katılımcıların fuara olan ilgisi bizi memnun ediyor. Pakpen olarak iştirakimiz Pakpen Dış Ticaret aracılığıyla başta Avrupa olmak üzere 50'ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Özellikle hedef pazarlarımızın katılımıyla ürünlerimizin çeşitliliğini ve kalitesini birebir tanıtma fırsatı yakaladık” dedi.


Hürses Gazetesi


Geri Dön