23 / 04 / 2024

pakpen tuskon

pakpen tuskon

Tuskon Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü Fuarı'na katılan Pakpen ürünlerini dünyaya tanıttı...

Ömer Faruk Kavurmacı için karar çıktı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanması TUSKON'a yönelik davada, “FETÖ’ye üye olma” suçlamasıyla yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı ile babası Mustafa Şevki Kavurmacı hakkında karar çıktı.

Ömer Faruk Kavurmacı için 15 yıla kadar hapis istemi!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturmada, kapatılan TUSKON ve üye şirketlerine yönelik davadan dosyası ayrılan iş adamı sanıklar Ömer Faruk Kavurmacı, babası Mustafa Şevki Kavurmacı ve firari sanık Ahmet Said Kavurmacı'nın yargılandığı davada, savcının mütalaası belli oldu...

Ömer Faruk Kavurmacı'nın yargılandığı FETÖ davasında tanıklar dinlenildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

Ömer Faruk Kavurmacı tahliyesini istedi!

Tahliyesini isteyen tutuklu sanık Ömer Faruk Kavurmacı, "FETÖ’nün gizli illegal amacından haberim olsa TUSKON’un yanından geçmezdim. Basiretimiz bağlanmış, ağzımızın payını aldık" dedi.

Ömer Faruk Kavurmacı dördüncü sanık olarak hakim karşısına çıktı!

FETÖ finansman sağladıkları iddiasıyla tutuklanan İBB eski Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu TUSKON üyesi işadamları ilk kez hakim karşısına çıktı.

TUSKON iddianamesi kabul edildi!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile iş adamları Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de bulunduğu iddianame kabul edildi.

Ömer Faruk Kavurmacı için tutuklama talebi!

TUSKON ve üye şirketlerine yönelik “FETÖ/PDY” soruşturmasının tamamlanmasının ardından önce tutuklanan ve ardından sağlık nedeniyle tahliye edilen Ömer Faruk Kavurmacı için tekrar tutuklama talebi geldi.

Aydınlı Grup'un şirketi TMSF'ye devredildi!

TUSKON operasyonunda tutuklanan işadamı Ömer Faruk Kavurmacı’nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Aydınlı Grubu’na bağlı Aydınlı Hazır Giyim’e, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kayyum atandı.

Ovalı Restorantlar Zinciri'nin sahibi Ahmet Tuzlu tutuklandı!

TUSKON soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan üç iş adamı tutuklandı. Söz konusu isimler arasında Ovalı Restorantlar Zinciri'nin sahibi işadamı Ahmet Tuzlu da bulunuyor.

İşadamı Cahit Durmaz FETÖ'den tutuklandı!

TUSKON'a FETÖ soruşturmasında tutuklu sayısı 28 oldu. Cahit Durmaz hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine yakalama kararı çıkarıldı.

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding'e FETÖ operasyonu!

Fethullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyası yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında TUSKON ve üye şirketlere operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nda da arama yapılıyor.

Pakpen Konya’nın en beğenilen markası seçildi!

Marketing Türkiye’nin Akademetre Araştırma ile birlikte yaptığı Konya İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması’nda en beğenilen marka Pakpen oldu.

Pakpen, Türkmenistan'da Expobuild fuarına katıldı!

Yapı malzemeleri sektörünün lider şirketlerinden Pakpen 17-19 Haziran tarihlerinde Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta düzenlenen altıncı kez katıldıkları Türk inşaat malzemeleri fuarı Expobuild’e katıldı.

pakpen tuskon Haberi

pakpen tuskon

Dünya standartlarına uygun üretim tesisleri, girişimci ve yenilikçi yapısıyla 1989'dan bu yana yapı sektöründe  birçok ilke imza atan Pakpen, 19– 20 Haziran 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde bu yıl 18'incisi gerçekleştirilen Tuskon Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü Fuarı'na katıldı.


Tuskon Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü Fuarı'na katılan Pakpen A.Ş çatısı altında üretilen; Pakpen pencere modelleri, kepenk ve panjur sistemlerini, Pak Door dekoratif dış kapı ve kompozit kapı sistemlerini, Pak Board EPS ve XPS ısı yalıtım levhalarını, PakPlast Alt Yapı ve Bina İçi Tesisat borularını 140 ülkeden gelen firma temsilcilerine tanıttı.


Türkiye İş adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)'nun üyelerinin yurt dışına açılmalarını ve potansiyel pazarlara ulaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği fuara katılan Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, “2012 yılında fuara 7 kıtadan 130...