26 / 04 / 2024

pakpen tuskon fuar

pakpen tuskon fuar

Tuskon Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü Fuarı'na katılan Pakpen ürünlerini dünyaya tanıttı...

Pakpen, Türkmenistan'da Expobuild fuarına katıldı!

Yapı malzemeleri sektörünün lider şirketlerinden Pakpen 17-19 Haziran tarihlerinde Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta düzenlenen altıncı kez katıldıkları Türk inşaat malzemeleri fuarı Expobuild’e katıldı.

Pakpen 38. Yapı Fuar'ı büyük ilgi gördü!

Yapı sektöründe birçok ilke imza atan Pakpen, 21 - 25 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen 38. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'a katıldı. Pakpen, Türk yapı sektörünün en büyük fuarı oldu.

Pakpen Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiliyor!

Yapı sektöründe birçok ilke imza atan Pakpen, 21 – 25 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen 38. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a katıldı.

Pakpen Yapı Fuarı'nda yalıtım malzemelerine ağırlık verecek!

PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere üç ürün gamında faaliyet gösteren Pakpen, ArGe çalışmalarında çevre dostu ürünlere ağırlık veriyor.

Pakpen ile enerjide yüzde 40 tasarruf sağlanıyor!

Yapı sektörünün öncü firmalarından Pakpen, 11–14 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen İstanbul Pencere Fuarı’na katıldı. Fuarda Pakpen ve PakDoor markası ile üretim yapılan pencere ve kapı ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Pakpen Rusya SibBuild Fuarı'na katıld!

Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, Rusya'nın çok geniş bir coğrafya ve pazar olduğunu belirterek, "SibBuild, Rusya'nın köklü ve çok önemli fuarlarından biri." dedi..

Kadir Akyıldırım: BIG5 Dubai Fuarı ile Körfez ülkelerin yatırımlarıyla buluştuk!

Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, dördüncü kez katıldıkları BIG5 Dubai Fuarı ile Körfez ülkelerinin yatırımalarıyla buluşma fırsatı yakaladıklarını belirtti. Akyıldırım, ''Arap ülkeleri projelerini üstlenmemizin yolu açılıyor'' dedi.

Pakpen BİG 5 Dubai Fuarı ile Körfez ülkelerine açılıyor!

Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, dördüncü kez katıldıkları BİG 5 Dubai Fuarı ile Körfez ülkelerinin yatırımcılarıyla buluşma fırsatı yakaladıklarını belirterek, 'Fuarla, Arap ülkelerinde yeni alt ve üst yapı projeleri üstlenmemizin yolu açılıyo

Pakpen Big Dubai'de körfez yatırımcısı ile buluştu!

Pakpen Big Dubai'de körfez yatırımcısı ile buluştu. Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, dördüncü kez katıldıkları BIG 5 Dubai Fuarı ile Körfez ülkelerinin yatırımcılarıyla buluşma fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Pakpen 2014 İstanbul Yapı Fuarı'nda yenilikçi ve çevreci ürünlerini sergileyecek!

Yapı sektöründe bir çok ilke imza atan Pakpen, 6 – 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 37. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a katılacak. Pakpen, Türk yapı sektörünün en büyük fuarı olan Yapı Fuar’ında 7 markası ile birlikte yer alac

Pakpen İstanbul Pencere 2014 Fuarı'nda!

Fuarda Pakpen ve PakDoor markası ile üretim yapılan pencere ve kapı ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Yüzde 40’a kadar enerji verimliliği sağlayan ürünler yoğun ilgi gördü.

Pakpen İstanbul Pencere Fuarı’nda ürünlerini sergileyecek!

Pakpen Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen İstanbul Pencere Fuarı’ nda ürünlerini sergileyecek. Pakpen'in 2. Salon'da bulunan 212 no'lu standında yer alıyor.

Pakpen TUSKON Fuarı'nda ürünlerini tanıttı!

Tuskon Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü Fuarı'na katılan Pakpen ürünlerini dünyaya tanıttı...

pakpen tuskon fuar Haberi

pakpen tuskon fuar

Dünya standartlarına uygun üretim tesisleri, girişimci ve yenilikçi yapısıyla 1989'dan bu yana yapı sektöründe  birçok ilke imza atan Pakpen, 19– 20 Haziran 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde bu yıl 18'incisi gerçekleştirilen Tuskon Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü Fuarı'na katıldı.


Tuskon Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü Fuarı'na katılan Pakpen A.Ş çatısı altında üretilen; Pakpen pencere modelleri, kepenk ve panjur sistemlerini, Pak Door dekoratif dış kapı ve kompozit kapı sistemlerini, Pak Board EPS ve XPS ısı yalıtım levhalarını, PakPlast Alt Yapı ve Bina İçi Tesisat borularını 140 ülkeden gelen firma temsilcilerine tanıttı.


Türkiye İş adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)'nun üyelerinin yurt dışına açılmalarını ve potansiyel pazarlara ulaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği fuara katılan Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, “2012 yılında fuara 7 kıtadan 130...