19 / 04 / 2024

Pakpen İstanbul Pencere 2014 Fuarı'nda!

Pakpen İstanbul Pencere 2014 Fuarı'nda!

Fuarda Pakpen ve PakDoor markası ile üretim yapılan pencere ve kapı ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Yüzde 40’a kadar enerji verimliliği sağlayan ürünler yoğun ilgi gördü.



Yapı sektörünün öncü firmalarından Pakpen, 12–15 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen İstanbul Pencere Fuarı’na katıldı.  Fuarda Pakpen ve PakDoor markası ile üretim yapılan pencere ve kapı ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.  Yüzde 40’a kadar enerji verimliliği sağlayan ürünler yoğun ilgi gördü.


Dünya standartlarına uygun üretim tesisleri ile yapı sektöründe ilklerin öncüsü Pakpen, bu yıl 15’incisi gerçekleştirilen 2014 İstanbul Pencere Fuarı’na katıldı. Fuarda Pakpen pencere modellerini, kepenk ve panjur sistemlerini, PakDoor dekoratif dış kapı ve kompozit kapı sistemlerini sergilendi.  Yerli ve yabancı katılımcıların ilgi odağı olan Pakpen standında ürünler hem tasarımlarıyla hem de sunduğu faydalarla fark yarattı.


Avrupa’nın bu sektördeki en büyük fuarlarından biri olan İstanbul Pencere Fuarına katılmaktan memnun olduklarını belirten Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, “Pakpen olarak İstanbul Pencere Fuarı’na ilk yılından beri katılıyoruz. Bugüne kadar fuarı ziyaret eden ülkelerle kurduğumuz temaslardan olumlu sonuçlar aldık. Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Ermenistan, Gürcistan, İran, İspanya, Kosova, Makedonya, Mısır, Romanya, Rusya, Sırbistan, Suriye, Ukrayna, Yunanistan olmak üzere birçok ülke ziyaret etti. 2013 yılında 22 ülkeden 595 firma ve firma temsilciliğinin katılmasıyla 91 ülkeden 52.536 profesyonel ziyaretçi ile bir araya geldik. 20 yeni ülkeden ziyaretçi çeken fuara bu ilgi bizi memnun ediyor. Bu yıl geçen yıllarda katılan ülkelerin tekrar ziyaret edeceğine ve ziyaretçi sayısının artacağına inanıyoruz. İstanbul Pencere Fuarı ile yüzde 40’a varan ses ve ısı yalıtım özelliklerine sahip, kaliteli malzemeler ile şık tasarımları birleştiren ürünlerimizi özellikle hedef pazarlara birebir tanıtma fırsatı yakaladığımızı düşünüyoruz” dedi.


Pakpen ile enerjide yüzde 40 tasarruf

Pakpen, İstanbul Pencere 2014 Fuarı’nda PVC Kapı-Pencere-Panjur ve Kepenk Sistemleri sektöründe üretimini gerçekleştirdiği Optimal, Rival, Global, Oval, Sürme, Royal ve İdeal serileri ile yer aldı. Pakpen’in her binaya ve mevsime uygun gürültüyü, soğuğu ve sıcağı dışarıda tutan pencereleri, yüzde 40’a varan tasarruf sağlaması, renklerinin yıllarca solmaması ve kolayca temizlenmesi özellikleriyle beğeni topladı. AB normlarında CE belgeli olarak üretilen Pakpen ürünleri, 22 yıldır dünyanın dört bir yanında ve Türkiye’nin bütün şehirlerinde tercih ediliyor.


PakDoor’dan çeşit çeşit kapılar..


Fuardaki standında PakDoor markası altında üretilen 18 farklı dış ve 6 farklı iç mekan kapı modelini de sergileyen Pakpen’in, kompozit kapı modellerinin cam uygulamalı versiyonları da fuarda katılımcıların dikkatini çekti. PakDoor’un kompozit iç kapıları neme ve suya karşı dayanıklılık, ısı ve ses izolasyonu gibi özellikleri ile birçok prestijli inşaat projesinde kullanılıyor.



Geri Dön