02 / 05 / 2024

pakpen etkinlikleri

pakpen etkinlikleri

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSB) faaliyet gösteren Pakpen AŞ’yi ziyaret etti. Fikri Işık öğle yemeğini Pakpen işçileri ile yedi!

Pakpen İstanbul Pencere 2014 Fuarı'nda!

Fuarda Pakpen ve PakDoor markası ile üretim yapılan pencere ve kapı ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Yüzde 40’a kadar enerji verimliliği sağlayan ürünler yoğun ilgi gördü.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Pakpen Konya’nın en beğenilen markası seçildi!

Marketing Türkiye’nin Akademetre Araştırma ile birlikte yaptığı Konya İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması’nda en beğenilen marka Pakpen oldu.

Pakpen, Türkmenistan'da Expobuild fuarına katıldı!

Yapı malzemeleri sektörünün lider şirketlerinden Pakpen 17-19 Haziran tarihlerinde Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta düzenlenen altıncı kez katıldıkları Türk inşaat malzemeleri fuarı Expobuild’e katıldı.

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü Aldı!

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

Pakpen İSO 500'de 203. sırada!

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, İstanbul Sanayi Odası’nın 2014 yılı verilerine göre açıkladığı Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde, 203. sırada yerini aldı.

Pakpen geri dönüştürülebilir plastikten kapı üretiyor!

Pakpen Kalite ve Ar-Ge Müdürü Serhat Çiftçi, “Yaptığımız yeni yatırımla kompozit kapı üretiminde organik fiber katkılı plastikleri kullanmaya başladık. Bu sayede Türkiye’de ilk defa, geri dönüştürülebilir plastikten kapı ürettik” dedi.

Pakpen geri dönüşümlü kapı üretimine başladı!

Son dönemde Ar-Ge çalışmalarında çevreci ürünlere odaklandıklarını belirten Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, yeni yatırımlarıyla kompozit kapı üretiminde organik fiber katkılı plastikleri kullanmaya başladıklarını kaydetti.

Pakpen, Antakya'da bilgilendirme semineri gerçekleştirdi!

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, 14 Mayıs’ta Antakya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı mühendisleri ve kamu müteahhitlerine özel bir bilgilendirme semineri vererek projeyi gerçekleştirdi.

pakpen etkinlikleri Haberi

pakpen etkinlikleri

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSB) faaliyet gösteren Pakpen AŞ’yi ziyaret etti. Konya Valisi Muammer Erol, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü ve beraberindeki heyetle birlikte fabrikayı ziyaret eden Işık, işçilerle birlikte öğle yemeği yedi.


Fabrikada, Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza ve Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tuza tarafından karşılanan Işık, ziyaretinde fabrikanın işleyişi ve Pakpen’in üretimini yaptığı yalıtım, PVC ve boru ürün gamı hakkında bilgi aldı. Işık, daha sonra fabrikanın yemekhanesinde işçilerle de bir araya gelerek öğle yemeği yedi.


Sanayi Bakanı Işık, çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından, beraberindeki heyetle birlikte fabrikadan...