27 / 04 / 2024

Paladyumda son durum: Paladyum bugün ne kadar?

Paladyumda son durum: Paladyum bugün ne kadar?

Paladyum, güne değer kaybederek başlayan emtialar arasında yer alıyor. Haftanın son gününde yüzde 0,89 değer kaybeden paladyum güne aşağı yönlü başladı. Peki paladyum bugün ne kadar? İşte paladyumda son durum...



Altından 30 kat daha değerli bir maden olan paladyumda en fazla üretimi yapılan yer Rusya'dır. Savaşın agrasifleşmesi, paladyumu da olumsuz etkiledi. Paladyum bugün yüzde 0,89 değer kaybederek güne başladı. Peki paladyum bugün ne kadar? İşte paladyumda son dakika...

Paladyumda son durum: Paladyum bugün ne kadar?

PALADYUM BUGÜN NE KADAR?

Paladyum güne değer kaybederek başlayan emtia yatırımları arasında yer alıyor. Paladyum haftanın son işlem gününe yüzde 0,89 düşüş gösterdi ve paladyumun gramı 81,010 dolar, paladyumun onsu ise 2,520,00 dolar olarak işlem görüyor.

Paladyum Mart ayında en yüksek seviyesi olan 3,357,00 dolara 7 Mart günü ulaştı. En dip seviyeyi olan 1000 doları 2017 tarihinde gördü. 

Paladyum bugün ne kadar? 23 Mart 2022 paladyum fiyatı...

Paladyumun gramı bugün yüzde 1,34 arttı! İşte paladyumun gram fiyatı!

Emtia piyasasında savaş dalgası sürüyor: Paladyum bugün ne kadar oldu?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön