26 / 04 / 2024

Palandöken Belediyesi 30 bin ton asfalt ihalesi gerçekleştirdi!

Palandöken Belediyesi 30 bin ton asfalt ihalesi gerçekleştirdi!

Erzurum Palandöken Belediye Başkanlığı Fen işleri müdürlüğü tarafından 2014 yılı yaz sezonu için 30 bin ton standartlara uygun asfalt ihalesini belediye encümen salonunda 8 firmanın katılımıyla gerçekleştirdi...




Erzurum Palandöken Belediye Başkanlığı Fen işleri Müdürlüğü tarafından 2014 yılı yaz sezonu için 30 bin ton standartlara uygun asfalt ihalesini belediye encümen salonunda 8 firmanın katılımıyla gerçekleştirdi.


Mahalli idareler seçimini yorgunluğunu üzerin den atan Palandöken Belediyesi, Daha önce hazırladığı Plan ve program kapsamında standartlara uygun ilk etap 30 bin ton sıcak asfalt ihalesini gerçekleştirerek çalışmalar için kollarını sıvadı. Konu ile ilgili kamuoyuna bilgi veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”İlçemiz de yaptığımız 5 yılık çalışma sonrasın da asfaltlama oranımız yüzde 90 seviyelerine çıkardık. Halkımız bizlere olan güveni ile tekrar iş başı yaparak 2014 yıl yaz sezonu için yaptığımız ihaleyle satın alacağımız 30 bin ton standartlara uygun sıcak asfalt serimi gerçekleştireceğiz. Böylece ilçemiz de asfaltlama oranı daha da yukarılara çekmiş olacağız” dedi.


BİR ÇOK YATIRIMIN PROJELERİ HAZIRLANIYOR


Mahalli İdareler seçimi sürecin de halka verilen sözlerin bir bir hayata geçmesi için projelendirme çalışmalarını aralıksız sürdüğünü hatırlatan Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”Seçim sürecin de havada su dövmek yerine ayakları yere basan halkımızın ihtiyaçları doğrultusun da verdiğimiz sözlerimizi bir bir hayata geçirmek üzere çalışmalarımızı başlattık. Verdiğimiz sözlerimizin en önemlisi ilçemiz de yeşili korumak ve yeni yeşil alanları oluşturmak, İskanı olmayan evlerini iskanını alabilmeleri için çalışmalar yapmak,yeni hizmet binası, aş evi, huzur evi, kayak pisti, kent ormanı mesire alanı, buz pateni salonu, yüzme havuzu, yeni bir kültür merkezi, nikah sarayı ve kentsel dönüşüm gibi yatırıma dönüştüreceğimiz projelerinin alt yapılarını tamamlayarak tek tek halkımızın hizmetine sunacağız. Çünkü bu yatırımların sözünü verdik ve sözümüzü tutarak bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.



Kırıkhan Olay


Geri Dön