25 / 04 / 2024

Kocasinan Belediyesi Sahil Yolu için asfalt ihalesi gerçekleştirdi!

Kocasinan Belediyesi Sahil Yolu için asfalt ihalesi gerçekleştirdi!

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kayseri'nin Sahil Yolu'nda kullanılmak üzere yaklaşık maliyeti 3 milyon 952 bin 500 lira olan 30 bin ton sıcak asfalt üretilmesi, taşınması, serilmesi ve sıkıştırılması ihalesini yaptıklarını kaydetti.




Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Sahil Yolu'nun ve bağlantılarının yapımında kullanılmak üzere 4 milyon liralık asfalt alım ihalesi gerçekleştirdiklerini duyurdu. 


Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesinin 2014 yılı çalışma diliminde yer alan, Kayseri'nin Sahil Yolu'nda kullanılmak üzere yaklaşık maliyeti 3 milyon 952 bin 500 lira olan 30 bin ton sıcak asfalt üretilmesi, taşınması, serilmesi ve sıkıştırılması ihalesini yaptıklarını kaydetti. 


Kocasinan Belediyesi Toplantı Salonu'nda İhale Komisyonu Başkanı Mustafa Haspaylan yönetiminde gerçekleştirilen ihaleye Oztaşlar, Aydın ve Nalbantoğlu Asfalt İnşaat firmaları katıldı. 

Mustafa Haspaylan şu bilgileri verdi "işin süresi 45 iş günü. Bunun hemen hemen tamamı Kuşçu'daki Sahil Yolu ve bağlantılarında kullanılacak. Alt yapısını biz yapacağız diğer tarafları size ait. Bizim isteğimiz, yolun genişliği en fazla 6 metre olsun. Hepinize hayırlı uğurlu olsun. Allah muvaffak etsin. 

Komisyonumuz, firmaların belgelerini ve yeterliliklerini inceledi. Eğer eksiklik yoksa en az teklif veren Nalbantoğlu gibi görünüyor." İhaleye katılan firmaların teklifleri ise şöyle; Aydın İnşaat 3 milyon 750 bin, Oztaşlar İnşaat 3 milyon 297 bin, Nalbantoğlu inşaat 3 milyon 270 bin lira teklif verdi


Kayseri Haber 




Geri Dön