07 / 05 / 2024

Palladium AVM Kapla Oyunu'nu çocuklarla buluşturuyor

Palladium AVM Kapla Oyunu'nu çocuklarla buluşturuyor

Palladium AVM, odaklanma kapasitesini artıran ve yetenekleri geliştiren Kapla Oyunu'nu çocuklarla buluşturuyor



avm mfi partners tarafından yönetilen Palladium, çocukların ustalık becerilerini ve yaratıcılığını harmanlayarak, odaklanma kapasitelerini artıran ve sürekli değişim içinde olan dünyaya adapte olabilme yeteneklerini geliştiren Kapla Oyunu'nu çocuklarla buluşturuyor
 
avm mfi partners tarafından yönetilen Anadolu yakasının yaşam küresi Palladium, sıra dışı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Palladium, Nisan ayı boyunca her hafta sonu çocuklara özel Kapla Aktiviteleri düzenleyecek.

Çocuklar, özgür bir oynama ve yaratma imkanı tanıyan ve pedagojik açıdan bir araç olarak Fransız eğitim sisteminde kullanılan Kapla ile eşsiz bir deneyim yaşayacak.
 
Sabitlenmeyen ve birbirinin tıpkısı parçaların kullanımı olan Kapla Aktivitesi, çocukların 3 boyutlu uzayda materyalleri organize etme yeteneğini geliştiriyor, el becerilerini keşfetmelerini ve keskinleştirmelerini sağlıyor.
Çocukların geometri, fizik ve teknoloji ile ilgili temelleri anlamasına yardımcı olan Kapla, onları sanatın, şekillerin ve hacimlerin dünyası ile tanıştırırken konsantrasyon ve dengenin gelişimini sağlıyor.
 
Bugüne kadar ünlü yurtdışı şovlarını, konusunda uzman kişilerle keyifli sohbetleri, modaya yön veren renkli organizasyonları ve çocuklara yönelik etkinleri gerçekleştiren Palladium, ziyaretçilerine sıra dışı deneyimler yaşatacak farklı organizasyonları gerçekleştirmeye devam edecek.

Geri Dön