29 / 03 / 2024

Palladium Tower’da teslimler başladı! Kapılar ekim ayında açılıyor!

Palladium Tower’da teslimler başladı! Kapılar ekim ayında açılıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ataşehir’de hayata geçirilen nitelikli ofis projesi Palladium Tower’da teslimler geçen ay başladı. Palladium Tower’da henüz yaşam başlamadan doluluk oranı yüzde 45’i buldu.




Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ataşehir’de hayata geçirilen nitelikli ofis projesi Palladium Tower’da teslimler geçen ay başladı. Ofislerde yapılacak dekorasyon çalışmalarının ardından ise kapılar ekim ayında açılacak. Ataşehir’in merkezinde, Palladium AVM karşısında, yeni Finans Merkezi’ne yakın ve avantajlı konumuyla dikkat çeken Palladium Tower’da henüz yaşam başlamadan doluluk oranı yüzde 45’i buldu.


Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu Gayrimenkul’ün yeni nesil geliştirme projeleriyle iş yaşamını yeniden tanımladığı nitelikli ofis projesi Palladium Tower, kiracılarını bekliyor. İstanbul Finans Merkezi olarak geliştirilen Ataşehir Bölgesi’nde; iki çevre yolunun kesişim noktası ve karşılayıcı üssü konumundaki Batı Ataşehir'de yer alan Palladium Tower’daki ofislerin teslimi geçen ay başladı. Ofislerde gerçekleştirilecek dekorasyon çalışmalarının ardından kapılar ekim ayında açılacak. İskanı alınan ve henüz yaşam başlamadan yüzde 45 doluluk oranına ulaşan Palladium Tower, toplam 43 katta, 55 bin m2'lik kiralanabilir alanıyla bölgedeki en önemli yatırımlardan biri olarak hayata geçirildi. Sektörlerinin önde gelen ulusal ve uluslararası oyuncuları tarafından tercih edilen Palladium Tower’ın sakinleri arasında; Cargill, Axa Sigorta, Erciyas, Nebo Holding, Şenpiliç ve Tahincioğlu Holding yer alıyor. Anadolu yakasında merkezini prestijli ve kolay ulaşılır bir yere taşımak isteyen birçok kuruluş ile kiralama görüşmeleri devam ediyor. 


Akıllı bina tasarımı çalışanların hayatını kolaylaştıryor, otopark ihtiyacı sorun olmaktan çıkıyor


Palladium Tower, karşısında bulunan Palladium AVM’nin yanı sıra içerisinde yer alan ve dışarıya da hizmet edecek olan 700 m2 bahçeli restoran, 4.000 m2 mağaza ve 300 m2 kafe ile çalışanları için özel geliştirilmiş fitness, market, kuaför, toplantı salonları, lostra, yemekhane gibi günlük ihtiyaçları karşılayan alanlarıyla iş hayatını kolaylaştıran detaylar sunuyor. Ayrıca içerisinde ücretsiz olarak sağlanan her 65 m2’ye 1 araç park yerinin yanı sıra ofisin hemen yanında konumlu açık park yeri, kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırıyor. LEED Altın sertifikası adayı olan Palladium Tower her katta yer alan kent bahçeleri ve tek katta 1096 m2'ye varan verimli kullanım alanıyla da Ataşehir'de yer alan ofis kullanıcıları için çekim noktası oluşturuyor. Benzersiz manzara ve eşsiz servisi eşliğinde özel misafirlerini ağırlamak isteyenler için 43. katta yer alacak VIP Lounge ise kaliteden ödün vermeyenlerin adresi olmaya hazırlanıyor.



Swanke Hayden Connell imzası ile mimaride etkili çözümler 


Ofis mimarisinde dünya çapında en önde gelen mimari ekiplerden Swanke Hayden Connel tarafından geliştirilen proje, Palladium Tower'ın mimari tasarımını benzersiz kılıyor.


Geri Dön