28 / 03 / 2024

Panora AVM mağazalarından kira almayacak!

Panora AVM mağazalarından kira almayacak!

20 Mart'ta koronavirüs sebebiyle kapatılan Panora AVM, 15 Mart -30 Nisan 2020 tarihleri arasında kapalı olan mağazalardan kira ve ortak alan bedeli almayacağını açıkladı...



Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, koronavirüs salgını sebebiyle faaliyetlerini yeni bir karara kadar durdurmuştu. Panora AVM, koronavirüs salgınıyla mücadele edilen bugünlerde dayanışmayı güçlendirmek ve AVM içerisindeki markalara katkı sağlamak amacıyla, 15 Mart -30 Nisan 2020 tarihleri arasında kapalı olan mağazalardan kira ve ortak alan bedeli alınmayacağını duyurdu. 

Panora AVM'nin basın duyurusu şu şekilde: 

Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi olarak; tüm dünyayı etkisi altına alan ve 11 Mart 2020 tarihi itibariyle ülkemizde de ilk vakanın görüldüğü Koronavirüs (Covid-19)’e karşı alınan tedbirler sonucunda, 20.03.2020 tarihi itibariyle zorunlu ihtiyaç hizmeti sağlayan mağazalarımız haricindeki tüm markalarımızın faaliyetlerini yeni bir karara kadar durdurmaları neticesinde bizler de Alışveriş Merkezimizi kapatma kararı almıştık.

Bu süreçte, Hükümetimizin açıkladığı “Ekonomik İstikrar Kalkanı” paketinin bu dönemin atlatılmasında önemli bir işlevi olacağını düşünüyoruz. Bu kapsamda Panora AVM olarak Koronavirüs salgınıyla mücadele ettiğimiz bugünleri güç birliği ile aşacağımıza olan inancımızla dayanışmamızı güçlendirmek ve markalarımıza katkı sağlamak amacıyla 15 Mart -30 Nisan 2020 tarihleri arasında, kapalı olan mağazalarımızdan kira ve ortak alan bedeli almamayı kararlaştırdık.

Bu süreci tüm milletimizle beraber aşacağımıza inanıyor, hepimiz için sağlık dolu günlerin gelmesini temenni ediyoruz.

 


Geri Dön