26 / 04 / 2024

Panorama Koç Life fiyatları!

Panorama Koç Life fiyatları!

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Panorama Koç Life

Panorama Koç Life fiyatları metrekare bazında 6 bin liradan başlayarak değişiyor. Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesinde konut teslimlerinin 18 ay sonra yapılacağı belirtiliyor...




İstanbul Avrupa yakasında Sarıyer ilçesinde hayata geçirilen  Panorama Koç Life  Evleri projesi Kılıçoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Panorama Koç Life fiyatları öncesinde projenin detayları hakkında bilgi verelim.


Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesinin 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Panorama Koç Life Sarıyer satılık daire seçenekleri olarak stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleksler sunuluyor.


Panorama Koç Life Sarıyer satış ofisi ile 0282 654 50 54 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Panorama Koç Life Sarıyer projesinde 304 adet daire ve 24 adet ticari ünite yer alıyor.



Panorama Koç Life fiyatları!


Panorama Koç Life fiyatları metrekare olarak 6 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesi 50 milyon lira yatırım bedeline sahip. Panorama Koç Life Evleri'nde daireler mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim ediliyor.


Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesinde spor alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness merkezi, oyun alanları, spor alanları, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Panorama Koç Life iletişim bilgileri 

Telefon: 0 282 654 50 54

Web adresi: www.kilicoglugroup.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön