28 / 03 / 2024

Papatya Park Residence ilk etapta 0 faizle! 177 bin TL'ye!

Papatya Park Residence ilk etapta 0 faizle! 177 bin TL'ye!

Firma: Düzlem Yapı

Proje: Papatya Park Residence

Daire fiyatlarının 177 bin TL 'den başladığı Papatya Park Residence projesinin ilk etabında satışlar devam ediyor. Projede faizsiz vadelendirme seçeneği ile konut sahibi olunuyor.



Düzlem – Döğme ortaklık grubu tarafından hayata geçirilen  Papatya Park Residence  projesi toplam 1.140 konuttan meydana geliyor. 


Papatya Park Residence projesi, Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede sadece konutlar değil ayrıca 40 ticari ünite de yer alıyor. 


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Papatya Park Residence projesinde 3 etap bulunuyor. 


40 ay faiz uygulanmadan taksitlendirme yapılan Papatya Park Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 177 bin TL'den başlıyor. 


45 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Papatya Park Residence projesinde yüzde 70'lik kısım ise yeşil alanlardan meydana geliyor. 


Papatya Park Residence projesinin sosyal yaşam alanları içinde yürüyüş ve koşu parkurları, sauna, 2.472 metrekare çarşı, fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzu, oyun parkları, restoran ve kafeler ile fin hamamı yer alıyor. 


Papatya Park Residence projesinin ikinci etabında 562 konut ve üçüncü etabında ise 192 konut yer alıyor. Projenin ilk etabı 15 bin metrekare alanda kuruluyor. 


Papatya Park Residence satış ofisi iletişim 

Telefon: 444 34 94

Web Adresi: www.duzlemyapi.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön