27 / 04 / 2024

Parima Merter Temmuz 2015'te teslim edilecek!

Parima Merter Temmuz 2015'te teslim edilecek!

Fer Yapı iTower ve Premier Kampüs ofis projelerine yenisini ekledi. FerYapı'nın İstanbul Merter'de inşa ettiği Parima'da satışlar başladı. Ofis ve ev ofislerden oluşan projenin peşin metrekare satış fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor.




Fer Yapı  iTower ve Premier Kampüs ofis projelerine yenisini ekledi. FerYapı'nın İstanbul Merter'de inşa ettiği Parima'da satışlar başladı. Ofis ve ev ofislerden oluşan projenin peşin metrekare satış fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor. 223 birimin yer aldığı 16 katlı Parima'da, 45 metrekare ile 910 metrekare arasında seçenekler yer alıyor. Zemin katta 2 adet ticari alanın ve mağazaların yer aldığı projede, peşin ödemede yüzde 10 mdirim ya da yüzde 1 peşüı, 36 ay vade farksız FerYapı finansmanı sunuluyor. Ayrıca alıcılara kolaylık sağlayacak ara ödemeli ve banka kredisi kullanılan modeller de ödeme seçenekleri arasmda yer alıyor. 


ŞEHRİN İÇİNDE BAHÇE 

Proje, bünyesinde barındırdığı 2 bin 500 metrekare alana sahip olan şehir bahçesi ile dikkat çekiyor. Bahçe ile, yemyeşil ve tamamı camdan oluşan mekanın içindeki toplantı salonu ve lounge alanıyla yatırımcıya yeni bir deneyim sunuluyor. Yine şehir bahçesi içinde yer alan fitness salonu, kafeler ve sosyal alanlar, toplu ulaşıma yürüme mesafesinde olan bir ofis yaşamında doğa ve ferahlık hisssi yaratıyor. Projenin Temmuz 2015'te teslim edilmesi planlanıyor. 


Takvim


Geri Dön